free download 78 travel guides written by experts

Saxo Bank lanseaza tranzactionarea online a valutelor islamice

Saxo Bank, banca daneză specializată în tranzacționări și investiții online, oferă clienților săi, începând de astăzi, posibilitatea de a identifica și tranzacționa acțiuni islamice compatibile și valori ETF, pe mai mult de 25 de piețe de schimb la nivel mondial. Banca a ales IdealRatings Inc., unul dintre liderii mondiali în furnizarea de servicii de gestionare a fondurilor islamice compatibile, drept cea mai de încredere sursă pentru identificarea globală a instrumentelor islamice compatibile.

Raționamentul compatibilității se bazează pe liniile directoare islamice general acceptate și transparente definite de IdealRatings și Biroul de control Sharia cu reprezentanțe în Jeddah, Bahrain, Arabia Saudita și Manama. IdealRatings verifică și evaluează lunar mai mult de 12.000 de acțiuni și fonduri tranzacționabile (Exchange Traded Funds – ETF).

“Sistemul financiar islamic reprezintă unul dintre sectoarele cu cea mai rapidă creștere din lumea de astăzi și suntem încântați de faptul că putem oferi clienților noștri posibilitatea de a identifica și tranzacționa online acțiuni islamice compatibile. IdealRatings este cea mai de încredere marcă din domeniu în ceea ce privește identificarea și evaluarea acțiunilor islamice compatibile. Oferim cu încredere datele lor clienților noștri”, a declarat Jakob Beck Thomsen, Director Regional pentru Orientul Mijlociu și CEO Saxo Bank (Dubai) Ltd.

“Saxo Bank A/S a fost întotdeauna un novator și un lider de piață în furnizarea de servicii financiare de calitate clienților săi. Suntem încântați să le fim parteneri în oferirea acestor informații de încredere investitorii lor receptivi”, a adăugat Mohamed Donia, CEO IdealRatings.

Bucuresti, 22.11.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *