free download 78 travel guides written by experts

Saxo Bank lanseaza 6 noi crossuri

Saxo Bank, specialistul în tranzacționare și investiții online, anunță lansarea a șase noi crossuri FX OTC, crescând oferta totală la 121 de perechi valutare.

Crossurile de pe piețele de schimb AUDNOK (dolarul australian vs. coroana norvegiană), AUDSEK (dolarul australian vs. coroana suedeză), CADSEK (dolarul canadian vs. coroana suedeză), XAUEUR (aur vs. euro), NZDZAR (dolarul neo-zeelandez vs randul sud african) și NZDMXN (dolarul neo-zeelandez vs. peso-ul mexican) sunt disponibile pentru tranzacționare pentru orice interval până la un an.

Aceste crossuri “forward outright” pot fi folosite nu numai ca hedge pentru capitalul corporatist, dar și pentru investitorul individual pentru a elimina riscul fluctuației dobânzii în specularea ratei de schimb de-a lungul timpului, pentru a cunoaște costul sau beneficiul diferențial pentru intervalul de timp ales, înainte de a lua o decizie.

Clienții Saxo Bank pot tranzacționa crossurile în timp real, bidirecțional, cu lichiditate dedicată pe prețuri transparente. Acest lucru înseamnă că echipa de piață a Saxo Bank se asigură că fiecare investitor beneficiază de propria lichiditate pentru orice cantitate specificată epntru tranzacționare. E o caracteristică unică, de care Saxo Bank este foarte încântată.

Elizabeth Missfeld, FX Product Manager la Saxo Bank, a declarat:

“Suntem foarte bucuroși să îmbunătățim oferta noastră extrem de puternică și să avem o paletă atât de extinsă de crossuri forward outright disponibile clienților noștri pentru tranzacționare, nu numai pe platformele pentru investitori, ci și pe Saxo Treasurer, care este una dintre cele mai recente extensii pentru corporațiile care caută o platformă cu dobânzi atractive.”

Lărgirea portofoliului urmează unor îmbunătățiri recente ale ofertei de crossuri forward outright, odată ce perioada de tranzacționare pe toate instrumentele forward outright a fost extinsă la un an.

Bucuresti, 13.05.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *