free download 78 travel guides written by experts

Saxo Bank deschide un birou in Abu Dhabi, extinzandu-si prezenta in Orientul Mijlociu

Saxo Bank, specialistul online pentru tranzacțiile multi-asset și investiții, a anunțat azi extinderea rețelei sale în UEA prin deschiderea unei reprezentanțe Saxo Bank A/S în Abu Dhabi, autorizată de banca centrală UEA.

Saxo Bank a fost prima bancã scandinavã prezentã în regiunea Consiliului de Cooperare al Țãrilor Arabe din Golf, atunci când a deschis un birou regional în Centrul Financiar Internațional Dubai în mai 2009.

Biroul din Abu Dhabi va fi condus de Filippo De Rosa ce va fi coordonat de Jakob Beck Thomsen, CEO al Saxo Bank (Dubai) Ltd și Group Regional Head MENASA. De Rosa se alătură echipei venind din poziția de Assisting Director la Moody’s Analytics. Acest nou birou în Abu Dhabi a fost deschis pentru a întări pe viitor prezența băncii în regiune.

Într-o declarație de presã comunã, Kim Fournais și Lars Seier Christensen, co-fondatori și co-CEO ai Saxo Bank, au declarat:

“Suntem entuziasmați de deschiderea celui de-al doilea birou în UEA. Am observat extinderea rapidă a operațiunilor în regiune de la deschiderea primului nostru birou în Dubai, acum 5 ani, și suntem încântați să ne angajăm și pe viitor în Orientul Mijlociu și Nordul Africii prin intrarea în Abu Dhabi.

Uniunea Emiratelor Arabe a trecut printr-o redresare spectaculoasă în 2013, având ecouri în redresarea generală după criza din 2009. Abu Dhabi începe o nouă fază de expansiune și dezvoltare economică. Având investiții strategice impresionante în domenii cum ar fi tehnologia verde, arta și cultura, turism și finanțe, Emiratele atrag profesioniști de top de pe plan local, dar și internațional. Acesști oameni sunt din ce în ce mai mult auto-motivați în felul în care își abordează investițiile. Au nevoie de technologie modernă și de o ofertă pentru un produs complet multi-asset, exact ceea ce oferă Saxo Bank”.

Saxo Bank oferã investitorilor acces la 30,000 de instrumente financiare. Acestea includ acțiuni listate la peste 30 de burse globale, 160 de perechi valutare, 8 700 CFDuri, 1,500 ETFuri, obligațiuni, Futures și multe altele. Aceste instrumente sunt disponibile prin SaxoTrader, o versiune desktop a platformei, varianta în browser SaxoWebTrader, dar și prin SaxoMobileTrader – o platformã construitã special pentru dispozitivele mobile.

Bucuresti, 28.05.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *