free download 78 travel guides written by experts

Saxo Bank anunta noi modificari de pret si perechi valutare FX

Saxo Bank, bancă globală de investiţii, specializată în tranzacţionări online şi investiţii pe pieţele financiare internaţionale, a anunţat câteva modificări în oferta sa FX, ca răspuns la evoluţiile pieţelor globale, dar şi pentru a satisface mai bine nevoile clienţilor globali.

Fiind un deschizător de drumuri în spaţiul FX, Saxo Bank caută în mod continuu să îşi dezvolte poziţia proactiv. Banca este, prin urmare, încântată să anunţe lansarea a două noi perechi valutare împotriva kunei croate, EURHRK şi USDHRK. De aceste adăugiri vor beneficia, în mod particular, clienţii din Europa Centrală şi de Est, lucru care subliniază nantura globală a serviciilor şi produselor băncii.

În plus, începând din 2 ianuarie, Saxo Bank îşi va înjumătăţi spread-urile pentru USDTHB, permiţând clienţilor retail să tranzacţioneze această pereche valutară pe spread-uri de 25. Ca răspuns la volatilitatea crescută a monedei THB, Saxo Bank a luat decizia de a creşte competitivitatea USDTHB care, împreună cu lansarea recentă a perechii valutare XAUTHB, va permite clienţilor o mai mare flexibilitate a strategiilor de investiţie.

Bucuresti, 06.01.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *