metalshow

Saveta Bogdan a revenit în Cipru

Denis Ștefan a preluat în această săptămână conducerea la Ferma vedetelor

În ediția de aseară, telespectatorii au putut urmări aventurile fermierilor români pe meleagurile însorite ale Ciprului.

Ediția a debutat cu un moment emoționant, în care Marcel îi mărturisea Mariei, într-o scrisoare, dragostea pe care i-o poartă, document care conținea și scuze față de fermierii rămași în competiție pentru eventualele conflicte. 

Ferma vedetelor a fost urmărită de aproape 1.7 milioane de telespectatori la nivel național, pe întreg intervalul de difuzare, între 20:30 – 21:38. Cel mai urmărit minut al competiției, de la 21:02, a reunit aproape 2 milioane de telespectatori. La nivelul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, Ferma vedetelor a fost lider de audiență, obținând 8.6 puncte de rating și 20.8% share, în timp ce televiziunea de pe locul doi a obținut 6.3 puncte de rating și 15.2% share.


Aseară, telespectatorii au putut afla cine este fermierul șef al acestei săptămâni, pe care Marcel Toader l-a nominalizat în scrisoarea de rămas bun înainte de a părăsi ferma. Numele noului fermier șef este Denis Ștefan. Vestea a fost primită cu extrem de multă bucurie de acesta. Imediat după, acesta a avut sarcina de a alege cei doi servitori ai săptămânii. Personale nominalizate au fsot Octavian Strunilă și Lili Sandu. Mai mult decât atât, Iulia Vântur le-a dat concurenților sarcina ca de fiecare dată când cocoșul cântă, bărbații să mențină aprinsă o făclie călăuzitoare. Conform legendelor cipriote, torța trebuie menținută aprinsă pe tot timpul nopții.

La finalul ediției, telespectatorii au putut urmări apariția surpriză a acestei săptămâni! Saveta Bogdan a venit pe furiș în fermă și a început să le cânte concurenților o melodie populară. Aceștia au fost extrem de încântați de apariția acesteia și de energia pozitivă cu care Saveta i-a întâmpinat.

Diseară, de la 20:30, telespectatorii vor afla cine sunt dueliștii săptămânii, dar și ce surprize le-a pregătit concurentul reîntors în fermă! Duminică, de la 20:30, un duel pe cinste va aduce o nouă eliminare din competiția pentru titlul de Fermierul anului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *