Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Sase nuante noi de vopsea de par Gerocossen Color Plus

Noile tendinte ale acestui an au impus in privinta vopselelor de par nuantele de castaniu auriu si ciocolata si au crescut cererea pentru cenusiuri. Urmand aceste noi trenduri, Gerocossen si-a imbogatit gama de vopsele de par Color Plus cu sase nuante noi: saten irizat, castaniu auriu, ciocolata, blond bej, cenusiu deschis si cenusiu inchis.

Vopseaua de par Gerocossen Color Plus are o formula imbunatatita, pentru mai multa culoare, stralucire si protectie. Formula inovatoare, cu ulei de avocado, keratina si vitamina C, hraneste si intretine firul de par, iar culorile capata o stralucire deosebita si o rezistenta indelungata.

Vopseaua-crema Gerocossen Color Plus patrunde in profunzimea firului de par, accentuand reflexia luminii in par, conferindu-i astfel o culoare intensa, ultrarezistenta. In plus, acopera perfect parul alb, iar continutul de vitamina C protejeaza culoarea impotriva radiatiilor UV. Dupa vopsire, balsamul stabilizator, cu proteine de grau, musetel si vitamina E, regenereaza parul si protejeaza culoarea mai mult timp, asigurand parului elementele nutritive necesare pentru pastrarea intensitatii si stralucirii culorii.

Vopseaua de par Gerocossen Color Plus ofera  culori  intense, stralucitoare, ce rezista minim 6 saptamani.

Bucuresti, 02.07.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *