free download 78 travel guides written by experts

“Sarcina sanatoasa, copil sanatos. Dileme vechi – raspunsuri noi”

Prof. Kevin Spencer- Fetal Medicine Foundation participa la seminarul "Sarcina sanatoasa, copil sanatos. Dileme vechi – raspunsuri noi" in perioada 23-24 martie la hotelul Vega din Mamaia, Constanta. De asemenea, Prof Kevin Spencer este Director al Serviciului de Screening Prenatal de la Harold Wood Hospital, Romford, Essex, UK.

Evenimentul este organizat de Euromaterna, cel mai modern spital privat de obstetrica – ginecologie din Constanta in parteneriat cu Universitatea Ovidius – Facultatea de Medicina si Colegiul Medicilor Constanta.

Prin aceasta manifestare stiintifica, Euromaterna isi doreste sa promoveze in mediul medical constantean si nu numai, standardele si recomandarile Fetal Medicine Foundation (FMF) in ceea ce priveste screeningul de anomalii fetale pentru primul trimestru de sarcina. FMF este recunoscuta in intreaga lume pentru calitatea si certificarea stiintifica a standardelor sale.

Spitalul Euromaterna intelege importanta majora a screeningului de prim trimestru si de aceea va utiliza in cadrul Centrului de diagnostic antenatal BRAHMS KRYPTOR Compact Plus. Acesta reprezinta standardul de aur pentru screeningul biochimic de prim trimestru si indeplineste cu succes criteriile de inalta calitate stiintifica cerute de FMF (Fetal Medicine Foundation).

Screeningul biochimic prenatal din ser matern este o metodă non-invazivă iar obiectivul acestui test este de a detecta sarcinile cu risc crescut pentru cele mai comune anomalii cromozomiale (sindromul Down, trisomie 18 etc) şi de asemenea de a reduce proporţia femeilor care ar fi trebuit să se supuna unor metode invazive de diagnostic. Acest test se adreseaza fiecărei femei însărcinate. Se bazează pe măsurarea şi cuantificarea unor markeri biochimici produşi de către fetus sau placentă şi care trec în sângele matern.

Viitoarele mame pot afla, astfel, inca din primele saptamani de viata ale fatului daca acesta prezinta risc cresut de anomalii, malformatii fetale si pot apela in consecinta la diferite posibilitati terapeutice.

Pentru mamicile din Constanta si Bucuresti, si nu numai, metoda Gold Standard – Kryptor Compact Plus este folosita la Euromaterna si in centrele medicale private MedLife si Matei Basarab, ambele din Bucuresti, unde pot beneficia de testul combinat, la recomandarea medicului sau din proprie initiativa.

Importatorul Kryptor Compact Plus este HK&ZY Best Pharma Distribution SRL, o companie romaneasca, cu capital integral privat.

Firma ofera echipamente, dispozitive medicale, precum si alte produse farmaceutice necesare dotarii si functionarii in bune conditii a cabinetelor medicale, policlinici si spitale avand urmatoarele specializari medicale: Obstetrica-Ginecologie, Urgente, Chirurgie (transplant hepatic) Hematologie (hemofilie), Boli infectioase (Hepatect).

www.bphd.ro

Bucuresti

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *