free download 78 travel guides written by experts

Sarbatorile de iarna incep la Euromall

Euromall întâmpină Sărbătorile de iarnă cu o serie de evenimente şi surprize dedicate piteştenilor de toate vârstele

Euromall deschide sezonul serbărilor de iarnă cu Săptămâna Dorinţelor, în perioada 1 – 7 decembrie, după care va continua seria evenimentelor cu, Târgul Gastronomic, 12 – 14 decembrie şi Ziua Carităţii, organizată în data de 19 decembrie. În tot acest timp o altă surpriză este pregătită celor mici, care sunt aşteptaţi de Moş Crăciun şi ajutoarele sale în Orăşelul Copiilor, în perioada 5 – 23 decembrie.

Săptămâna Dorinţelor – 1 – 7 decembrie

În această perioadă toţi vizitatorii îşi vor pune o dorinţă într-o urnă special amenajată. Săptămâna Dorinţelor se va încheia pe 7 decembrie cu marea extragere şi premiere a dorinţelor, dar şi cu un concert Smiley. Concertul începe la ora 19:00 şi va fi urmat de o sesiune de autografe.  

Târgul Gastronomic – 12 – 14 decembrie

Invitatul special, Petrişor Tănase, va delecta publicul cu reţete inedite, specifice Crăciunului, alături de un maestru cofetar şi alţi doi bucătari.

De asemnenea, vor mai avea loc prezentări de vinuri, cafea, sesiuni de sfaturi utile pentru gospodine, dar şi degustări ale preperatelor pregătite de Petrişor şi invitaţii săi. În săptămâna premergătoare începerii târgului, va fi amenajată o urnă în care gospodinele sunt aşteptate să aducă reţetele preferate. Acestea vor fi premiate de Petrişor în ultima zi a târgului.

Trupa Sistem va susţine un concert, în timpul căruia publicul poate câştiga 30 de brazi în ghiveci. Iniţiativa face parte dintr-o campanie de protejare a mediului, câştigătorii trebuind să răspundă la întrebări legate de protecţia mediului. Trupa Sistem va urca pe scenă pe 14 decembrie, începând cu ora 19:00.  

Ziua Carităţii la Euromall – 19 decembrie

Serbările dedicate Crăciunului se vor încheia cu Ziua Carităţii. Principala atracţie este Licitaţia brazilor de Crăciun şi a podoabelor. Vor fi licitaţi 7 brazi naturali împodobiţi tematic cu podoabe realizate de un artist plastic local. Vor fi licitaţi bradul etno, bradul ikebana, bradul muzical, bradul om de zăpadă, bradul de sticlă, bradul cu bomboane şi bradul bijuterie. Pe lângă aceştia vor mai fi licitate şi podoabele realizate de copiii care au participat la Atelierul de artă decorativă, de la sfârşitul lui noiembrie. Banii strânşi vor fi donaţi unei case de copii din Piteşti. Euromall a mai organizat pentru această ocazie un concert extraordinar Fuego şi Irina Loghin. Concertul va începe la ora 19:00.

Orăşelul copiilor – 5 – 23 decembrie

Euromall va organiza un orăşel al copiilor în care cei mici se vor întâlni în fiecare zi cu Moş Crăciun şi cu cele două ajutoare ale sale – elfii. În fiecare zi între orele 16 – 20, cei mici vor participa la workshopuri, la concursuri de împodobit bradul de Crăciun, îşi vor lăsa dorinţele în cutia poştală a lui Moş Crăciun şi nu în ultimul rând vor primi cadouri.

Euromall Piteşti se află în portofoliul grupului austriac IMMOEAST AG.

IMMOEAST urmează o strategie de succes de diversificare, care este unică printre firmele din Europa Centrală şi de Est. Compania este acum prezentă în România, Republica Cehă, Rusia, Polonia, Ungaria, Slovacia, Bulgaria, Ucraina, Bosnia-Herţegovina, Croaţia, Serbia, Slovenia şi Lituania.

Pe noile pieţe se intră în general prin achiziţionarea de acţiuni la partenerii locali stabil poziţionaţi. IMMOEAST nu lucrează decât cu companii binecunoscute care au o tradiţie în dezvoltarea unor afaceri de succes. Investiţiile directe sunt făcute după ce intrarea pe noua piaţă se dovedeşte a fi fost un succes.

Bucuresti, 03.12.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *