free download 78 travel guides written by experts

Sarbatori cu ECCO

ECCO te innoieste de sarbatori! Vino in perioada 18-23 martie in magazinele ECCO din Cluj, cumpara de 300 RON si primesti un bonus de 40 RON. Astfel, de Pastele Catolic, iti oferim un motiv in plus pentru a te bucura de tine prin confort, calitate si stil.

Picioarele noastre sunt totdeauna în mişcare. Aţi putea crede că nu e nimic deosebit? Pentru picioarele dvs. este, deoarece 52 de oase, 40 de muşchi şi 224 de tendoane realizează o muncă cu adevărat dificilă de fiecare dată când călcaţi pe asfalt, nisip, pietre, iarbă, pământ sau gheaţă. Pentru a facilita această muncă pentru picioarele dvs., ECCO se asigura ca fiecare pereche de pantofi să se adapteze perfect pentru susţinerea mişcării naturale a picioarelor dvs. În plus, pielea maleabilă, materialul flexibil şi uşor, tălpile care atenuează şocul determină ca pantofii să rămână uşori – oferind cel mai bun confort. Acest lucru înseamnă că utilizaţi mai puţină energie pentru a vă mişca confortabil. ECCO considera ca si-a  făcut datoria numai atunci când nu mai simţiţi că aveţi pantofi în picioare.

Insa pentru a va simti bine in propria piele aveti nevoie de ceva care sa va reprezinte si care sa va puna in valoare. Cu incalatamintea ECCO puteti avea in acelasi timp atat confort cat si stil.

Noua colectie primavara-vara respecta dorinta sezonului pentru simplitate dar detaliile gen perforari, sireturi si arcuiri te fac sa fii in centrul atentiei. Varful trebuie sa fie rotunjit sau usor ascutiti. Se pune accentul pe detallile modelelor, prin aplicatii de culori luminoase si imprimeuri viu colorate atat inauntrul pantofului cat si afara lui .

Intra pe site-ul www.ecco.com si cauta stilul care ti se potriveste.
In plus poti primi un bonus de 40 RON daca iti faci cuparaturile de la ECCO in perioada 18-23 martie si cumperi de 300 RON. Acest bonus poate fi folosit in perioada 20.03-20.04.

Incaltamintea ECCO  ti se adreseaza tie pentru ca vrei sa te simti tot timpul comod si confortabil, pentru ca vrei ca tinuta ta sa emane stil, pentru ca vrei tot ce e trendy si pentru ca iti doresti ceva care sa te reprezinte.

Kellemes Husveti Unnepeket! Happy Easter! Paste fericit!

Bucuresti, 20.03.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *