free download 78 travel guides written by experts

Sarbatoreste impreuna cu Bosch!

La aniversarea celor 125 de ani de la înfiinţarea companiei germane, Bosch oferă tuturor clienţilor din România ocazia de a sărbători împreună cu Bosch și de a-și împlini dorinţele ’’la pachet’’. Astfel, în cadrul unei campanii naţionale ce a început săptămâna aceasta şi se va încheia pe 18 decembrie 2011, la orice pachet format din cuptor și plită încorporabile Bosch primești cadou o reducere de 12,5 la sută. În plus, se aplică aceeaşi reducere pentru orice alt produs încorporabil Bosch achiziţionat împreună cu acest pachet.

În 2011, Bosch sărbătoreşte o dublă aniversare: 125 de ani de la înfiinţarea companiei şi 150 de ani de la naşterea fondatorului său, Robert Bosch. Acesta este un prilej pentru mai mult decât o simplă retrospectivă, compania dorind să arate cum trecutul poate reprezenta o fundaţie solidă pentru viitor. Electrocasnicele încorporabile reprezintă categoria care ridică cele mai mari provocări pentru producători. Bosch a reuşit să se impună drept unul dintre cei mai importanţi furnizori din domeniu, prin realizarea de produse încorporabile de calitate, funcţionale şi cu un design modern. Cel mai important criteriu de performanţă pentru bucătăriile încorporabile de astăzi este ca modulele şi elementele individuale să se îmbine perfect, pentru a asigura cea mai ridicată eficiență. Bosch a urmărit să producă electrocasnice care sunt uşor de instalat şi asigură flexibilitatea necesară pentru amenajarea optimă a spaţiului. Unul dintre avantajele electrocasnicelor încorporabile constă în faptul că permite folosirea la maximum a spaţiului existent, impunând cele mai puţine restricţii, atât din punct de vedere funcţional, cât şi al soluţiilor de design şi de amenajare a bucătăriei.

La sărbătoarea Bosch participă următoarele produse încorporabile: cuptoarele, plitele, hotele, maşinile de spălat vase, maşinile de spălat rufe, aparatele frigorifice şi aparatele compacte, gamă din care fac parte cuptoarele cu aburi, cuptoarele multifuncţionale cu microunde, cuptoarele cu microunde, sertarele termice şi espressoarele.

Detaliile campaniei sunt regăsite în magazinele participante la campanie şi pe site-ul www.bosch-home.ro.

Bucuresti, 26.10.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *