Shadow

Sărbătorește Drive-Thru Day alături de McDonald’s

McDonald’s România sărbătorește, pe data de 24 iulie, Drive-Thru Day și își așteaptă clienții, în toate restaurantele McDrive din țară, cu o surpriză. Pentru fiecare meniu Maxi achiziționat pe linia de servire McDrive cu prilejul Zilei Drive-Thru, McDonald’s oferă cadou clienților un suport pentru porția de cartofi prăjiți.

Sărbătoarea de origine americană celebrează beneficiile care au făcut restaurantele de tip Drive-Thru celebre și îndrăgite și anume, servirea rapidă, programul 24/7 și proximitatea. Deși în prezent conceptul Drive-Thru este asociat de consumatori cu restaurantele cu servire rapidă, acesta a fost dezvoltat inițial în SUA, pentru servicii bancare. Ulterior, conceptul a fost introdus și pe piața restaurantelor, în anul 1947 fiind deschis primul restaurant de tip Drive-Thru din lume, pe celebra Route 66. Conceptul a fost preluat de McDonald’s în 1975 și implementat ulterior la nivel internațional. În România, primul McDonald’s Drive-Thru a fost inaugurat în anul 1995 – același an în care McDonald’s intra pe piața locală, prin deschiderea restaurantului de la centrul comercial Prisma, aflat pe Șoseaua București-Ploiești. Noul mod de servire a fost un succes, fiind îndrăgit de către consumatorii români din primul moment.

McDonald’s România Drive-Thru Day

În ultimii 27 de ani, conceptul s-a răspândit în întreaga țară, devenind o componentă importantă a business-ului McDonald’s România. Rețeaua numără în prezent 46 de restaurante de tip Drive-Thru la nivel național, iar datorită rezultatelor înregistrate pe liniile de servire McDrive, McDonald’s este recunoscut drept lider național în operațiuni de acest gen.

Restaurantele McDonald’s Drive-Thru oferă o experiență completă și rapidă clienților, care au oportunitatea de a-și comanda rapid și eficient produsele preferate, în orice moment al zilei.

Pentru a spori confortul de care se pot bucura clienții, de Ziua Drive-Thru, la cumpărarea oricărui meniu Maxi, McDonald’s oferă cadou un suport pentru porția de cartofi prăjiți. Acesta va asigura plasarea preparatelor preferate la îndemâna tuturor, în orice mașină, pentru ca toată lumea să se poată bucura de experiențe memorabile alături de McDonald’s. Oferta este valabilă exclusiv pe data de 24 iulie, în limita stocului disponibil.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *