free download 78 travel guides written by experts

Sarbatoreste 40 de ani de Hard Rock in Londra la Hard Rock Calling 2011

Hard Rock Cafe Bucuresti si Europa FM iti dau sansa de a castiga o excursie la cel mai tare eveniment rock al anului din Londra

In urma cu 40 de ani, primul Hard Rock Cafe din lume s-a deschis la Londra. Astazi, celebrul lant Hard Rock numara 170 de locatii in 51 de tari, incluzand 133 de restaurante si 15 casino-uri. Pentru a sarbatori patru decenii de traditie, Hard Rock Cafe Bucuresti si Europa FM iti ofera sansa de a castiga o excursie la Londra la unul dintre cele mai asteptate evenimente muzicale ale anului – Hard Rock Calling 2011!

Incarca pe www.europafm.ro o fotografie cu tine alaturi de obiectul artistului tau preferat din colectia de memorabilia a restaurantului Hard Rock Cafe Bucuresti si intra in cursa pentru un premiu de neuitat – trei zile de Rock 100% la festivalul Hard Rock Calling din Londra, cu toate cheltuielile incluse pentru doua persoane si sansa de a-i vedea pe aceeasi scena pe Bon Jovi, Rod Stewart, Stevie Nicks, Mike & The Mechanics si multi altii.

Premiul consta in doua bilete de avion dus-intors Bucuresti – Londra, cazare la un hotel de 5 stele, 300 de dolari bani de buzunar, precum si 2 bilete VIP la festivalul “Hard Rock Calling” organizat in Hyde Park, Londra, in perioada 24-26 iunie 2011.

Castigatorul va fi ales prin tragere la sorti si va fi anuntat in data de 5 mai, in direct la Europa FM, in cadrul emisiunii “Desteptarea, cu Monica Anghel si Bogdan Miu”.

Editiile anterioare Hard Rock Calling au adus fanilor muzicii rock artisti precum: Aerosmith, Eric Clapton, Neil Young, Paul McCartney, Stevie Wonder, The Who, Pearl Jam, Peter Gabriel, Bruce Springsteen, The Killers si The Police, facand din acest festival cel mai asteptat eveniment rock al anului in Londra.

Mai multe informatii despre festival gasiti pe site-ul www.hardrockcalling.co.uk.

Bucuresti, 15.04.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *