Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Sarbatoarea femeilor la Masca

Teatrul Masca va asteapta pe 1 si 8 Martie la spectacolele de la ora 20.00 cu o oferta speciala.

Astfel, doamnele si domnisoarele vor avea reducere de 50% la spectacolul Acul Cumetrei Gurton programat pentru 1 Martie si intrarea libera la Ghetto Blaster pe 8 Martie.  

“Acesta este cadoul pe care Teatrul Masca il ofera la inceput de primavara femeilor – aceste fiinte minunate care cu zambetul lor ne fac viata mai frumoasa in fiecare zi. Va asteptam cu drag sa le sarbatorim!”, declara Mihai Malaimare, directorul Teatrului Masca.

Acul Cumetrei Gurton este o comedie pur englezeasca, un musical modern ce degaja o ironie de cea mai buna factura cu un limbaj scenic direct, axat pe actor, imbinand perfect emotia cu profesionalismul desavarsit.

Spectacolul Ghetto Blaster in regia Vavei Stefanescu exploreaza problematica existentei urbane din zilele noastre, personajele avand la indemana doar un casetofon prin care se expun publicului. 

Teatrul Masca, prin programele sale socio-culturale (Orasul de sub Oras, Teatru cu maidane, etc), precum si prin programele de reduceri (Joi la Masca – reducere 50% din pretul biletelor) a aratat de-a lungul timpului o preocupare permanenta pentru educare prin intermediul pieselor de teatru de buna calitate, precum si de facilitare a accesului publicului la acestea.

In acest an primavara incepe la Masca!

Un spectacol recomandat de: VreauCredit.ro

Cu sprijinul : Auto Cobalcescu, RATB, Metrorex

Parteneri media: Radio Bucuresti, Port.ro, Sapte Seri, IDieta, PRwave, Acasa.ro, Infoarte.ro, Prichindelul Meu.ro

Bucuresti, 26.02.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *