free download 78 travel guides written by experts

Sarbatoarea de Paste incepe cu tine

– Seminar Health&Fitness Tour Romania

Health&Fitness Tour Romania a deschis inscrierile pentru al doilea seminar din acest an dedicat sanatatii, frumusetii si sportului. Asa cum ne-a obisnuit, echipa Health&Fitness Tour Romania a pregatit un program special, dedicat obtinerii unei stari de bine, atat din punct de vedere fizic, dar si spiritual.

Invitatii editiei din 14 aprilie, care va avea loc la Capital Plaza in Bucuresti, incepand cu ora 19:00 sunt:

Anca Petrescu – Personal Coach si Ghid in calatoria spre schimbare.

Anca va tine o prezentare despre importanta schimbarii, despre pasii pe care trebuie sa ii urmam pentru a elimina frica si a adopta schimba in viata noastra si va dezvalui cateva din secretele Reiki pentru sanatate si bunastare.

Alexandru Cristian – Personal Designer

Alimentatia este una din principalele motive pentru care nu reusim sa avem un stil de viata sanatos si din cauza careia sanatatea noastra are de suferit. Planul alimentar este necesar oricarei persoane care doreste sa se disciplineze si sa evite afectiunile ce pot aparea din cauza a ceea ce mancam. Alexandru va vorbi in cadrul seminarului despre planul alimentar imbinat cu activitatea sportiva, ca un duo de succes pentru un corp de invidiat.

Angela Laur – Doctor Aromoterapeut

Doamna doctor Angela Laur ne va povesti despre esentele binefacatoare si eliberatoare de stres, dar si despre cum ne putem crea propria noastra esenta volatila. Se stie ca uleiurile esentiale au nenumarate beneficii asupra sanatatii, iar in cadrul seminarului acestea ne vor fi dezvaluite de catre un specialist in esente naturale.

Participarea la seminar implica achitarea taxei de 20 lei (reprezentand chiria salii) in contul RO75 MILB 0000 0000 0293 6801, deschis la Millennium Bank pe numele Dorina Ene.

Numar locuri: 80

Puteti achita si la seminar, insa cei care achita anterior au prioritate. Rezervarile se fac pe adresa office@entourage.com.ro .

Pentru informatii suplimentare ne puteti scrie pe adresa office@entourage.com.ro.

Telefon informatii: 0751.110.008

Health&Fitness Tour Romania este un concept lansat in anul 2012, sub umbrela caruia se desfasoara evenimente sportive si seminarii de sanatate-frumusete-sport si a adunat pana in prezent peste 3.000 de participanti in cadrul evenimentelor.

Bucuresti, 09.04.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *