free download 78 travel guides written by experts

Sara Lee a extins contractul cu HP

pentru externalizarea serviciilor
 
HP a anunţat că  Sara Lee Corporation a reînnoit contractul cu HP pentru externalizarea serviciilor ce ţin de infrastructură pentru o perioadă de şapte ani şi a extins totodată aria vizată de acest contract de la 10 la peste 35 de ţări.  Noul acord va permite companiei Sara Lee să se concentreze asupra îmbunătăţirii eficienţei operaţionale care va duce la o serie de inovaţii şi reduceri de costuri. Sara Lee deţine un portofoliu internaţional extins în domeniul alimentar şi de îngrijire personală şi a locuinţei, cu branduri precum Ambi Pur, Ball Park, Douwe Egberts, Hillshire Farm, Jimmy Dean, Kiwi, Sanex, Sara Lee şi Senseo.

Conform prevederilor acestui contract, Sara Lee va externaliza serviciile ce ţin de infrastructură, inclusiv de suport pentru utilizatorii finali centrali şi locali. HP va furniza, de asemenea, pentru Sara Lee servicii de data center şi networking în Europa, Orientul Mijlociu şi Africa, America Latină şi Asia.

“Ne concentrăm asupra atingerii excelenţei operaţionale şi în relaţie cu clienţii pentru a ne îndeplini obiectivele de creştere,” a declarat Steve Merry, vicepreşedinte senior şi chief information officer, Sara Lee Corporation. “În calitate de partener, HP joacă un rol complex în atingerea acestor obiective, prin furnizarea constantă de servicii de calitate.”

Richard Newman, global client director în cadrul HP pe contul internaţional Sara Lee, a declarat “Ne propunem să oferim la rândul nostru companiei Sara Lee excelenţă la nivelul serviciilor şi al tehnologiei, sprijinind-o în acest fel să se concentreze pe sporirea eficienţei afacerii şi pe îndeplinirea obiectivelor de creştere. Acest acord are la bază o colaborare internaţională puternică între companiile noastre.”

HP colaborează cu Sara Lee pentru servicii ce ţin de infrastructura tehnologică încă din decembrie 2000, când cele două companii au semnat iniţial contractul de externalizare a serviciilor.

Bucuresti, 25.04.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *