free download 78 travel guides written by experts

Sapun lichid Apidermin cu propolis si laptisor de matca

Gama Apidermin, primeşte un nou membru: săpunul lichid cu lăptişor de matcă şi propolis. Povestea Apidermin continuă cu un nou membru: săpun lichid cu acţiune antiseptică pentru cele mai catifelate maini, disponibil în magazinul online al Complexului Apicol Veceslav Harnaj.

Istoria Apidermin începe acum aproape 40 de ani, unul dintre primele produse cosmetice ale Complexului Apicol Veceslav Harnaj. La început a fost crema Apidermin care se intorcea la principii vechi de 2000 de ani: folosirea produselor stupului în tratamente cosmetice: de la miere, la lăptişor de matcă, propolis şi ceară de albine, toate s-au întâlnit în produsele cosmetice ale Complexului Apicol Veceslav Harnaj. Gama a fost extinsa cu Apidermin Lux, crema pentru tenul uscat imbogaţită cu unt de cacao. Mai târziu, şamponul Apidermin s-a alăturat gamei, răsfăţând scalpul şi părul prin ingredientul activ lăptişorul de matcă.

Astăzi, gama Apidermin primeşte un nou membru: săpunul lichid Apidermin. Săpunul lichid cu lăptişor de matcă si propolis curăţă şi ingrijeşte pielea, îmbinând efectul antiseptic al propolisului cu acţiunea anti-îmbătrânire şi catifelare a lăptişorului de matcă. Glicerina completează formula lăptişorului de matcă hidratând pielea şi menţinând derma hranită. Propolisul este un biostimulator ce regenerează pielea protejând-o împotriva microbilor şi bacteriilor nocive din atmosferă. Lăptişorul de matcă este cunoscut pentru acţiunea sa de intinerire, fiind folosit din vechi timpuri pentru beneficiile sale.

Săpunul lichid Apidermin completează gama Apidermin, gama ce are principal ingredient activ, lăptişorul de matcă, gamă cu o istorie de 40 de ani. Săpunul lichid Apidermin este disponibil în magazinul online al Complexului Apicol la adresa //magazin.complex-apicol.ro la preţul de 7.2 ron dar şi la distribuitorii Complexului Apicol.

Bucuresti, 27.01.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *