free download 78 travel guides written by experts

Sapte Seri si Romanian Electronic Festival dau startul distractiei

la început de toamnă

Pentru iubitorii de muzică electronică, toamna începe în forţă cu atmosfera incendiară de la Romanian Electronic Festival Braşov

În perioada 31 august – 2 septembrie Braşovul găzduieşte Romanian Electronic Festival, un eveniment de amploare pentru iubitorii de muzică electronică. Organizatorii au ales ca locaţie Valea Zizinului – Parcul auto Tarlungeni, la 10 km de Braşov. Prin această acţiune, Şapte Seri, partener al evenimentului, susţine şi în această toamnă setea de distracţie şi muzică a împătimiţilor muzicii electronice.  Astfel, iubitorii muzicii de gen se vor putea delecta trei zile şi trei nopţi, la 40.000 W, cu multă muzică bună, nume internaţionale celebre printre care şi Luke Slater, Dave Angel, Octave One, DJ Zinc, dar şi renumiţi DJ români ca Horace Dan D, Mihai Popoviciu, Lektronikumuz, Darius, Alca Romanian Electronic Festival vor menţine atmosfera “electrică” zi şi noapte.

Evenimentul va găzdui în total 33 de artişti, iar programul va fi animat de diferitele jocuri. Şapte Seri recomandă iubitorilor de senzaţii tari bungee jumping-ul şi skateboarding-ul, iar dacă acestea nu sunt suficiente, cei prezenţi se pot bucura de proiecţii vizuale, grafitti şi nelipsitele camioane de paradă. Parada va începe sâmbătă 1 septembrie, ora 13.00 şi se va derula pe un traseu de aproximativ 10 Km.

“Muzica electronică este în deplină concordanţă cu spiritul tânăr al Şapte Seri. Energia şi distracţia transmisă de acest eveniment vor fi exact lucrul de care mulţi dintre noi au nevoie înaintea lunii septembrie.” a declarat Mircea Criveanu, Director Executiv Şapte Seri..

“Romanian Electronic Festival este un eveniment inedit, de amploare care satisface cele mai exigente cerinţe ale cunoscătorilor. Participanţii se pot bucura în această toamnă nu numai de muzică de calitate, ci şi de diferitele jocuri gândite de organizatori pentru a completa atmosfera festivalului. Iubitorilor de senzaţii tari, le recomandăm bungee jumping-ul, skateboarding-ul dar şi parada celor 3 camioane care va începe pe data de 1 septembrie de la ora 13:00.” a mai declarat Mircea Criveanu.

Ghidul Şapte Seri, cel mai citit ghid de petrecere a timpului liber şi informaţie culturală din România, partener al evenimentului şi recomandă tuturor iubitorilor de muzică electronică să înceapă toamna în forţă cu Romanian Electronic Festival din Braşov.

Bucuresti, 14.08.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *