metalshow

Sapte Seri si EVENTIM

Cea mai mare companie de ticketing din Europa prezentă în România

Prin parteneriatul încheiat de Şapte Seri cu EVENTIM, cea mai mare companie de live entertainment din Europa, va fi prezentă şi în România

Şapte Seri a devenit oficial, primul partener în România, al CTS EVENTIM AG, cea mai mare companie de live entertainment din Europa, care se ocupă de promovarea şi vânzarea efectivă, anuală, a peste 40 de milioane de bilete, pentru aproximativ 100 000 de evenimente.

Compania CTS EVENTIM AG este cel mai important jucător de pe piaţa de ticketing a spectacolelor live şi entertainment, aria sa de activitate cuprinzând atât domeniul ticketing-ului cât şi cel al producţiei de evenimente live.

Intrarea pe piaţa românească a EVENTIM, companie cu o cifră de afaceri de 256 milioane euro şi un profit de 32 milioane euro, în 2005, va face cunoscută întregului continent viaţa culturală din România, dând în acelaşi timp posibilitatea românilor de a participa la orice eveniment din Europa. Un alt plus pe care acest nou sistem îl aduce, este legat de caracterul simultan al tranzacţiilor cu bilete, indiferent de punctul în care vă aflaţi, serviciile EVENTIM putând fi accesate prin intermediul internetului sau direct în centrele companiei, aflate în mall-uri, marile lanţuri de retail, etc.  

Prin parteneriatul cu EVENTIM, evenimentele româneşti vor fi promovate în 13 ţări europene, printr-o reţea  de 450 parteneri online Premium şi peste 30 000 de parteneri care vând bilete prin sisteme online ale CTS, biletele fiind distribuite prin mai mult de 5 000 de puncte de vânzare.

“Ne bucurăm că am reuşit să finalizăm acest proiect de colaborare cu EVENTIM şi suntem siguri că  această prezenţă pe piaţă, va asigura industriei de entertainment şi leisure un plus de transparenţă şi omogenitate. Decizia EVENTIM de a alege Şapte Seri ca prim partener în România, ne onorează şi ne întăreşte convingerea valorii pe care Şapte Seri o deţine pe piaţa românească a ghidurilor de informaţie culturală şi petrecere a timpului liber.”, declară Andras Kovacs, Director General Şapte Seri.

Activitatea EVENTIM de promovare şi vânzare a biletelor la evenimente de orice natură, de la spectacolele de operă şi până la Campionatele Mondiale de fotbal, precum FIFA World Cup 2006, este completată de organizarea de concerte live pentru artişti precum Rolling Stones, U2, Madonna şi Genesis.

Bucuresti, 10.11.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *