bucharest tech week 2021

SAPTE SERI promoveaza spiritul de aventura

ŞAPTE SERI propune pentru acest weekend prima etapă a Campionatului Naţional de Rally Raid 2006, organizată în premieră în Capitală

ŞAPTE SERI propune în perioada 28 aprilie – 1 mai un eveniment deosebit – Trofeul Capitalei.

Acest concurs reprezintă prima etapă a Campionatului Naţional de Rally Raid 2006, cu punctare atât în secţiunea moto cât şi auto, iar pentru prima dată în Romania calendarul competiţional include o etapă de Rally Raid în Bucureşti şi în zonele adiacente. Punctul de întâlnire este parcarea Restaurantului Casa Albă, situată pe Aleea Privighetorilor nr. 31, în pădurea Băneasa, pe data de 28 aprilie 2006.

La Trofeul Capitalei (Prima Ediţie) pot participa toţi sportivii licenţiaţi şi amatori, la start fiind aşteptaţi motociclişti (din toate categoriile), piloţi de auto (diferite clase) şi de autocamioane.

Conform Regulamentelor cursei, traseul va fi comunicat în cele două şedinţe tehnice din data de 28 aprilie, respectiv 29 aprilie, când se vor înmâna participanţilor Roadbook-urile. Traseul va fi de aproximativ 250 – 300 km în fiecare zi de concurs şi va consta în parcurgerea a diferite etape de legătură şi speciale pe drumuri asfaltate, macadam, agricole, forestiere, de exploatare având sectoare atât de viteză cât şi de condiţii grele de drum.

Organizatorii evenimentului Asociaţia Sportivă "Clubul Vigraeff", MTH Tehnologii şi Tactici, Blue Buffalo, alături de partenerul media ŞAPTE SERI au pregătit un weekend de excepţie, cursa beneficiind şi de o multitudine de manifestări conexe şi alte concursuri cu premii. Premiile vor fi decernate câştigătorilor de către reprezentantele României la concursul Miss Model of the World.

ŞAPTE SERI şi organizatorii evenimentului promit chiar şi celor ce nu pot participa la Rally Raid o serie de surprize şi un weekend care le va menţine adrenalina la un nivel ridicat.

Despre ŞAPTE SERI:
ŞAPTE SERI este cel mai puternic ghid săptămânal de informaţie culturală şi petrecere a timpului liber, distribuit gratuit în 120.000 de exemplare în Baia-Mare, Braşov, Cluj-Napoca, Craiova, Iaşi, Oradea, Piteşti, Satu-Mare, Timişoara şi 60.000 de exemplare în ediţia de Bucureşti.
Cititorul ŞAPTE SERI este activ, călător, cu vârstă cuprinsă între 18 şi 40 de ani, însetat de noutate, artă şi valoare.
Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să vizitaţi site-ul www.sapteseri.ro.

Bucuresti, 27.04.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *