metalshow

Sapte Seri prelungeste sarbatorile cu o saptamana

Sapte Seri este nu numai ambasatorul culturii si al ideilor de petrecere a timpului liber: in luna decembrie ghidul saptamanal organizeaza si un concurs pentru cititorii sai, cei doi castigatori bucurand-se impreuna cu persoana draga de o excursie magica timp de o saptamana in muntii Harghitei.

Incepand cu 18 decembrie, timp de o luna, cititorii fideli Sapte Seri participa la un concurs-eveniment: o experienta memorabila impartasita pe site-ul revistei presupune inscrierea automata la concursul al carui premiu este o excursie pentru doua persoane si cate un insotitor la Pensiunea Platon, din apropierea Municipiului Toplita. Incluse in acest pachet sunt: cazare, masa, schi-pass si primire VIP in club. Castigatorii vor fi anuntati in data de 15 ianuarie.

Saptamana de vacanta se va consuma in luna februarie si va fi plina de surprize. Prima dintre ele sunt imprejurimile: pensiunea este situata in Depresiunea Giurgeului si se mandreste cu vecini precum statiunile Borsec si Durau, Lacul Rosu. Pensiunea Platon este in imediata apropiere a partiilor de schi Magherus si Bradul, cu grade medii de dificultate si dotate cu teleschi, instalatie nocturna, utilajele necesare intretinerii partiei si centru de inchiriat echipament de schi. Echitatia este o alta surpriza locala: pe domeniul partiilor de schi se gaseste un centru de echitatie care asigura lectii de calarie, agrement, turism ecvestru, iar pentru incantarea copiilor sunt oferite si lectii de calarie pe ponei. Revenind la caldura camerei, cei patru beneficiari se pot bucura de internet wireless, masa de biliard, o bucatarie complet utilata, iar in exterior un cuptor special pentru gratare.

Despre Sapte Seri

Sapte Seri este primul ghid saptamanal de petrecere a timpului liber si de informatie culturala din Romania. Aparut in anul 1998, Sapte Seri este prezent in cele mai importante 14 orase ale Romaniei si detine, inca de la aparitia pe piata, pozitia de lider, avand cel mai mare tiraj si cea mai extinsa retea de distributie.

www.sapteseri.ro  ofera utilizatorilor acces rapid la informatie, pentru toate cele 14 orase in care este distribuita editia tiparita. Structura dinamica a site-ului raspunde nevoii de informatie, rapiditate si comunicare ale unei societati in dezvoltare.

Parteneriatul cu Vodafone si Cosmote ofera acces nelimitat la informatiile gasite in Sapte Seri, prin varianta programului pentru telefonie mobila.

Sapte Seri este o publicatie auditata BRAT si care are date conform SNA, tiparita in 260.000 de exemplare pe teritoriul Romaniei si cu peste 3.000 de locuri de distributie.

Despre Pensiunea Platon

Pensiunea Platon este situata in Municipiul Toplita, judetul Harghita, la 20 km de statiunea Borsec, 60 km de statiunea Durau, 45 km de Lacul Rosu. Accesul la pensiune se face pe un drum asfaltat, distanta din centrul orasului pana in statiunea Banffy fiind de aproximativ 2 km. Cele 7 camere, sunt amenajate in stil modern si beneficiaza de baie proprie, TV cablu, apa calda non-stop, incalzire centrala. Facilitatile puse la dispozitia turistilor sunt un bar cu masa de biliard, acces internet wireless; o sala de mese, o bucatarie complet utilata ( frigider, congelator, masina de spalat vase) toate fiind cu acces gratuit.

Bucuresti, 17.12.2009

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *