metalshow

Sapte Seri merge la extreme cu George Vintila

Xtreme, noua rubrică Şapte Seri va fi semnată de vedeta Pro FM

Şapte Seri continuă ofensiva de toamnă şi îl cooptează pe unul dintre cei mai tari DJ de radio din România: George Vintilă, vedeta ProFM, care va semna din această săptămână editorialele sub marca Xtreme.

Noua rubrică Şapte Seri este la fel de nonconformistă ca şi autorul care ne-a obişnuit deja să ducă totul la extreme. George Vintilă le va propune amatorilor de senzaţii tari cele mai noi informaţii despre sporturile extreme, urbane sau nu: parapantă, snowboarding, windsurfing, BMX, alpinism, bungee jumping, rafting, curse de motoare  sau concursuri de ATV-uri. „Sportul, de orice fel ar fi, ne ajută să ne menţinem spiritul tânăr indiferent de vârstă. Şapte Seri cunoaşte toate ingredientele “tinereţii fără bătrâneţe”, pe care le prezintă şi le recomandă în fiecare număr al revistei, şi anume: voia bună, distracţia de calitate, natura cultural urbană, chefurile tari, concertele formaţiilor dragi tuturor vârstelor, şi poate cel mai important, sportul. El este elementul esenţial pentru a fi mereu tineri, măcar în spirit”, a declarat Mircea Criveanu, Director Executiv Şapte Seri. 

“Lumea trebuie să ştie că există şi alte feluri de a te distra decât să joci o miuţa în spatele blocului sau să stai la jocuri pe computer tot weekendul. Nu îmi propun decât să prezint o populaţie aparte, din România, care practică nişte sporturi, mai mult sau mai puţin extreme, dar care într-adevăr ştie să se distreze”, a declarat George Vintilă.

Lumea Xtreme îşi propune să fie mult mai mult decât o simplă rubrică destinată sporturilor extreme ci să prezinte un stil de viaţă bazat pe adrenalină, distracţie şi poftă de viaţă. Libertatea şi exuberanţa vor fi componentele principale pe care Şapte Seri şi George Vintilă le vor combina cu succes în noua rubrică. 

Bucuresti, 5.10.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *