free download 78 travel guides written by experts

Sapte Seri isi trimite cititorii la concertul Eagles din Londra

Biletele vor putea fi câştigate în urma înscrierii la concursul care se va desfăşura pe platforma online www.sapteseri.ro

Şapte Seri, cel mai important ghid de divertisment şi petrecere a timpului liber, facilitează accesul cititorilor la unul dintre cele mai aşteptate evenimente internaţionale ale anului. În colaborare cu Universal Music şi WizzAir, Şapte Seri lansează, începând cu data de 13 martie, concursul “Du-ţi părinţii la concertul EAGLES!”, care se va desfăşura exclusiv pe platforma online www.sapteseri.ro. Concursul se adresează tinerilor care vor să le facă o surpriză plăcută părinţilor, fani împătimiţi ai celebrei formaţii Eagles. Norocosul câştigător va intra în posesia a 3 bilete la concertul trupei Eagles, care va fi susţinut  pe data de 26 martie, pe celebra O2 Arena din Londra.

Pentru a participa la concurs, utilizatorii trebuie să se înscrie pe siteul www.sapteseri.ro, la rubrica Concurs “Du-ţi părinţii la concertul EAGLES!”, urmând să răspundă la o întrebare. Câştigătorul va fi desemnat prin tragere la sorţi şi va beneficia pe lângă biletele de intrare la concertul Eagles, de transport dus-întors şi de cazare în Londra. Câştigătorul va fi anunţat pe siteul www.sapteseri.ro , iar apoi contactat pentru a intra în posesia premiului.

“Indiferent de vârstă, cu toţii recunoaştem melodiile trupei Eagles, oriunde ne-am afla. Odată cu acest concert, ne-am gândit că cititorii noştri ar fi încântaţi să poată oferi părinţilor o supriză plăcută. Este prima acţiune de acest gen pe care o lansăm pe www.sapteseri.ro, urmând ca periodic să le oferim vizitatorilor portalului multe alte surprize”, a declarat Mircea Criveanu, Director Executiv Şapte Seri.

Ca urmare a succesului fenomenal al albumului „Long Road Out of Eden”, care a ajuns rapid în fruntea clasamentelor mondiale, formaţia Eagles va susţine patru concerte la prestigioasa O2 Arena din Londra, marcând astfel debutul turneului de promovare al acestui album.

Concertul de pe O2 Arena va debuta cu un nou format, iar trupa (Glenn Frey, Don Henley, Joe Walsh şi Timothy B. Schmit) va interpreta melodii de pe ultimul album, printre care single-urile “How Long” şi „Busy Being Fabulous”, dar şi hituri mai vechi precum „Hotel California”, „Desperado”, „Take It To The Limit”, „Life In The Fast Lane” sau „Take It Easy”.

Bucuresti, 13.03.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *