free download 78 travel guides written by experts

Sapte Seri intretine… Miscarea dupa Premii

Inceput intr-o zi de 13, concursul ,, Misca dupa premii”, initiat de publicatia Sapte Seri dovedeste celor superstitiosi ca nu intodeauna aceasta zi este una cu ghinion. La numai cateva zile de la lansarea pe site-ul www.sapteseri.ro concursul s-a dovedit ca fiind unul de succes datorita numarului mare de participanti inscrisi pana acum.

Concursul “Misca dupa Premii” isi propune sa ofere timp de 2 luni ( noiembrie si decembrie 2008),  premii saptamanale oferite de brandurile Levi’s si Fox sau bilete la spectacole, party-uri, concerte, teatru si opera. Surpriza concursului consta in premiul lunar, un LCD cu diagonala mare oferit de www.24pc.ro, la care poti sa urmaresti programele preferate.

Pentru a fi premiat trebuie doar sa accesezi www.sapteseri.ro, sa recomanzi cate un eveniment din fiecare categorie listata pe site sau poti propune un eveniment care nu este listat pe site, dar la care ti-ai chemat prietenii. Saptamanal se alege, prin tragere la sorti pentru fiecare categorie, un castigator dintre participantii care au votat/propus un eveniment pentru categoria respectiva. Pentru tragerea la sorti a LCD-ul oferit lunar vor intra in concurs toti participantii din luna respectiva.

Concursul ,, Misca dupa Premii” va fi sustinut de o campanie radio si una online.

Bucuresti, 20.11.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *