Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Sapte Seri deschide oficial sezonul estival prin lansarea editiei de Litoral

Suplimentul completează ediţia de Bucureşti a ghidului Şapte Seri şi este distribuit în 20.000 de exemplare în cele mai importante locaţii din Constanţa, Mamaia, Eforie, Costineşti, Olimp, Neptun, Jupiter, 2 Mai şi Vama Veche.

Reţeaua naţională a ghidului săptămânal de petrecere a timpului liber şi de informaţie culturală, Şapte Seri, s-a îmbogăţit cu o nouă ediţie, cea de Litoral. Prin ediţia de Litoral, Şapte Seri deschide oficial sezonul de distracţie la malul mării.
Noua ediţie Şapte Seri este distribuită în 20.000 de exemplare săptămânal, având ca target publicul dornic de distracţie, prezent pe litoral, cu vârsta cuprinsă între 18 şi 40 de ani, însetat de noutate, artă şi tot ce e interesant în sezonul estival.

Ediţia de Litoral se adaptează noului look Şapte Seri, introdus în toamna anului trecut şi se prezintă într-o formulă grafică deosebită.

“Aşa cum şi-a obişnuit cititorii, Şapte Seri ţine pasul cu nevoile publicului său şi rămâne mereu aproape de acesta. De aceea, am lansat ediţia de Litoral, pentru a pune la dispoziţia celor care-şi petrec vacanţa pe litoral cele mai noi informaţii referitoare la posibilităţile de distracţie existente la malul Mării Negre.” spune Mircea Criveanu, Director Executiv Şapte Seri.

Odată cu lansarea ediţiei de Litoral, reţeaua naţională a Şapte Seri numără 270.000 de exemplare, atingând cel mai mare tiraj din categoria ghidurilor de petrecere a timpului liber şi de informaţie culturală din România.

Ediţia specială pentru sezonul estival întregeşte reţeaua naţională Şapte Seri, alăturându-se ediţiilor din Bucureşti, Constanţa, Cluj, Craiova, Iaşi, Oradea, Piteşti, Sibiu, Târgu Mureş, Timişoara, Braşov şi Valea Prahovei (Sinaia, Predeal, Poiana Braşov, Buşteni, Breaza, Azuga şi Câmpina).

Bucuresti, 22.06.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *