Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Sapte Seri de Bucuresti cuprinde din aceasta saptamana si editia de litoral

Cititorii bucureşteni, dar şi cei aflaţi pe litoralul românesc, pot afla cele mai „hot” tendinţe în materie de distracţie la malul mării

Cel mai important ghid de divertisment şi de petrecere a timpului liber, dă startul la distracţie în această vară. Publicaţia foloseşte formatul flip-over al revistei de Bucureşti pentru a oferi în plus o ediţie de litoral, în aceeaşi revistă. Astfel, cititorii pot afla toate informaţiile referitoare la cele mai „hot” trenduri în ceea ce priveşte distracţia, atât în Bucureşti, cât şi pe litoral. În ediţia de Bucureşti, publicul va regăsi informaţiile cu care s-a obişnuit deja: editoriale, programe ale cinematografelor şi instituţiilor culturale, precum şi informaţii despre cele mai mari petreceri şi concerte susţinute în Bucureşti. Noutatea o reprezintă ediţia de litoral, unde, la fel ca şi în ediţia de Bucureşti, cititorii vor afla tot ce mişcă pe litoralul românesc, de la hoteluri, restaurante, terase la concerte, petreceri şi alte evenimente care umplu plajele şi teatrele de vară de pe malul mării.

Ediţia de vară Şapte Seri este distribuită în Bucureşti şi în toate staţiunile de pe litoral, într-un tiraj de 60.000 de exemplare. Fiecare staţiune de pe ţărmul Mării Negre se regăseşte în revistă cu informaţii referitoare la hoteluri, restaurante, cluburi, terase şi evenimente. În funcţie de numărul evenimentelor ce se vor desfăşura în perioada estivală, publicaţia va cuprinde între 128 şi 144 de pagini.

“De 6 ani, Şapte Seri adoptă pe perioada verii formatul flip-over de litoral, 2 în 1. Aceasta pentru că dorim ca, pe perioada estivală, să oferim bucureştenilor un ghid al culturii şi distracţiei nu doar din Bucureşti, ci şi de pe litoral, destinaţia celor mai mulţi dintre bucureşteni în sezonul cald. “, a declarat Mircea Criveanu, Director Executiv Şapte Seri.

Noul format Şapte Seri de litoral va apărea doar pe timpul verii, până în luna septembrie, când distracţia se va muta din nou în Capitală.

 Bucuresti, 27.06.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *