metalshow

Sapte Seri acopera acum si undele radio

Şapte Seri şi Radio 21 vă prezintă cea mai bună modalitate de informare pentru sfârşitul de săptămână, emisiunea Weekender, realizată de Adi Simion

Nevoia continuă de informaţie a bucureştenilor în ceea ce priveşte modalităţile de petrecere a timpului liber la sfârşit de săptămână a dus la decizia Şapte Seri de a se alătura emisiunii Weekender de la Radio 21. Şapte Seri va aduce ascultătorilor cele mai noi recomandări din tot ceea ce înseamnă evenimente culturale, petreceri, concerte, filme sau lansări de carte sau DVD. Emisiunea este difuzată,în fiecare vineri, începând cu ora 16:00 fiind realizată de veteranul Radio 21, Adi Simion (zis şi Body) – o sursă sigură pentru cele mai „fresh” noutăţi de weekend, de la filme de văzut, piese de teatru, concerte, chefuri, distracţii, cluburi, lansări de DVD-uri. Realizatorul emisiunii Weekender de la Radio 21 le va propune ascultătorilor şi alte opţiuni de petrecere a timpului liber, pe lângă cele clasice, şi îi va ţine la curent cu ultimele lansări de carte, noi cafenele tematice şi chiar şi cu cele mai bune locuri de pescuit.

“În avalanşa de evenimente pe care le ai la dispoziţie trebuie să ştii exact ce poţi face în weekend. Şapte Seri i-a ţinut mereu informaţi pe cititorii săi în această privinţă, iar acum, ne bucură faptul că putem promova distracţia de weekend împreună cu Radio 21. După lansarea emisiunilor Beretele Albe la B1 TV şi weebmeUP la MTV, am decis să ne apropiem de publicul dornic de distracţie şi informaţie cuturală şi prin intermediul radioului”, a declarat Mircea Criveanu, Director Executiv Şapte Seri.

„Sfârşit este un cuvânt atât de trist! Dar nu şi când vine vorba de sfârşit de săptămână. Pentru tineri de obicei cuvântul echivalează cu distracţie, iar pentru cei mai în vârstă cu relaxare, mai ales acum, când există atâtea modalităţi plăcute de a-ţi petrece weekendul. Un cuvânt care produce atâta plăcere tuturor nu trebuie irosit. Mai ales când ai planuri pentru el”, spune Adi Simion, realizatorul emisiunii Weekender.

Şapte Seri şi Radio 21, doi veterani ai distracţiilor, vă vor demonstra că sfârşitul nu înseamnă decât un nou început.

Bucuresti, 3.10.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *