metalshow

Sapte Seri a desemnat castigatorii concursului

“Du-ţi părinţii la concertul EAGLES!”

Mihaela Moldoveanu din Bucureşti este norocoasa câştigătoare care s-a dus împreună cu părinţii la concertul Eagles, din Londra

Şapte Seri, cel mai important ghid de divertisment şi petrecere a timpului liber, a desemnat prin tragere la sorţi câştigătorii concursului “Du-ţi părinţii la concertul EAGLES!”. Astfel, norocoasa câştigătoare, care s-a dus împreună cu părinţii la concertul Eagles, susţinut pe data de 26 martie, pe celebra O2 Arena din Londra, este Mihaela Moldoveanu (30 ani), din Bucureşti. Ea a primit 3 bilete de intrare la concertul Eagles, transport dus-întors şi cazare în Londra.

  Câştigătorii celorlalte 5 premii, care constau în cel mai recent album al trupei Eagles, "Long Road out of Eden" sunt Marin Gabriel din Bucureşti, Luca Angela Ioana din Mangalia, Radu Mitroi din Bucureşti, Pasescu Nicoleta din Bucureşti şi Cramba Ioana Mihaela din Cluj-Napoca. Numele tuturor câştigătorilor sunt prezente pe siteul www.sapteseri.ro, aceştia fiind anuntati prin e-mail referitor la modalitatea în care pot intra în posesia premiilor.

“Aşa cum ne aşteptam, primul concurs online realizat după relansarea recentă a platformei online, desfăşurat în exclusivitate pe portalul www.sapteseri.ro, a atras un număr ridicat de vizitatori, fiind pentru noi un real succes. Acest concurs ne-a confirmat ceea ce bănuiam, şi anume faptul că vizitatorii sunt receptivi la concursuri de acest gen, implicându-se în mod direct în desfăşurarea lor. Dovada este reprezentată de cele aproape 800 de mailuri cu răspunsuri primite la concursul Eagles. Aşadar, nu ne vom opri aici, ci vom încerca pe viitor să oferim multe alte surprize vizitatorilor portalului Şapte Seri care dau curs invitaţiilor noastre la distracţie”, a declarat Mircea Criveanu, Director Executiv Şapte Seri.

Concursul, realizat în colaborare cu Universal Music şi WizzAir, a fost lansat pe data de 13 martie şi s-a desfăşurat exclusiv pe platforma online www.sapteseri.ro.

Ca urmare a succesului fenomenal al albumului „Long Road Out of Eden”, care a ajuns rapid în fruntea clasamentelor mondiale, formaţia Eagles va susţine patru concerte la prestigioasa O2 Arena din Londra, marcând astfel debutul turneului de promovare al acestui album. Formaţia rock a vândut deja peste 100.000 de bilete pentru următoarele cinci concerte, în martie şi aprilie.

Legendara formaţie americană Eagles a revenit după 28 de ani cu un nou album de studio, Long Road Out Of Eden. Trupa care a definit sunetul Californiei de Sud, cea care prin muzica sa reprezintă întruchiparea spiritului american, a lansat un nou material, pe care criticii îl consideră cel mai complet şi reprezentativ pentru formaţie.

Bucuresti, 27.03.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *