metalshow

Sapte Seri a cucerit Bacaul si Piatra Neamt

Incepand cu 26 martie, Sapte Seri a lansat editia Bacau-Piatra Neamt, ajungand astfel la cea de-a 14-a publicatie din portofoliu. Orasul Bacau, resedinta de judet, cu o populatie de 175 921 locuitori si Piatra Neamt, important oras turistic vor avea la dispozitie o publicatie menita sa ofere informatii pentru timpul liber.

“Anul 2010 este unul de expansiune. Am avut in vedere orasele Bacau si Piatra Neamt de mai multa vreme si suntem bucurosi ca am reusit sa le oferim locuitorilor acestor doua orase un Sapte Seri activ, plin de informatii si mereu actual. Ne propunem extinderea zonei de aparitie a publicatiei si in alte judete, acoperind astfel ariile de interes pentru cititorii nostri”, a declarat Andras Kovacs, fondator Sapte Seri.

“Sapte Seri este un brand recunoscut si stabil, de 11 ani se dezvolta constant si a devenit deja o publicatie indispensabila pentru petrecerea timpului liber. Ne bucuram pentru aceasta colaborare si suntem convinsi ca Sapte Seri-Editia de Bacau Piatra Neamt, va fi bine primita de public”, a declarat Gabriel Dragan, partener Sapte Seri.

Noua editie va avea un tiraj de 15 000 bucati si va fi distribuit in mai mult de 300 locatii. Cu o structura editorial cuprinzatoare, prin editia bi-saptamanala, cititorii Sapte Seri vor putea afla noutatile in materie de timp liber.

Bucuresti, 30.03.2010

{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *