celula de arta octombrie

Şapte Ani de Şapte Seri

ŞAPTE SERI, cel mai puternic ghid săptămânal de informaţie culturală şi petrecere a timpului liber, împlineşte şapte ani de la lansare.

Şapte Seri este singura publicaţie de gen din România auditată BRAT, cu un tiraj de peste 120,000 de exemplare în Baia-Mare, Braşov, Cluj-Napoca, Craiova, Iaşi, Oradea, Piteşti, Satu-Mare, Timişoara şi 60,000 de exemplare în ediţia de Bucureşti, reprezentând în acest moment principala sursă de informare a iubitorilor de evenimente culturale şi de petrecere a timpului liber.

Ghidul a fost lansat pe data de 12 iunie 1998, având 16 pagini color şi un tiraj iniţial de 17,000 de exemplare, devenind în scurt timp o poveste de succes prin prisma dezvoltării celei mai puternice reţele naţionale, a creşterii permanente a tirajului şi a lansării unor suplimente specializate, precum Automobil (supliment dedicat iubitorilor de maşini şi motoare puternice), ShowTime (supliment bazat pe informaţii despre filme şi actori), Unu & Unu (revista dedicată segmentului tânăr între 14 şi 18 ani, distribuit în licee şi colegii), Club Guide (un ghid care reuneşte în paginile sale cele mai bune locuri de distracţie din Bucureşti).

Şapte Seri a reprezentat, de asemenea, pentru piaţa de media din România, prima publicaţie care a ofertat publicitate pe coperta 1, impunând pe piaţă acest concept, şi iniţiatorul utilizării a două coperte 1.

Cu ocazia aniversării, Şapte Seri organizează o campanie la nivel naţional desfăşurată în perioada 07 noiembrie – 07 decembrie 2005, în locaţiile promovate de ghid, precum cluburi, restaurante, teatre, cinematografe, etc.

În cadrul campaniei, cititorii fideli aflaţi în spaţiile vizitate de echipa specială Şapte Seri, vor fi premiaţi pe baza răspunsurilor la întrebări despre cuprinsul ghidului, premiile constând în cupoane haine, accesorii, bilete la teatru, expoziţii sau circ, cărti, dvd-uri şi invitaţii la restaurant.

Despre ŞAPTE SERI ŞAPTE SERI este cel mai puternic ghid săptămânal de informaţie culturală şi petrecere a timpului liber, distribuit gratuit în 120,000 de exemplare în Baia-Mare, Braşov, Cluj-Napoca, Craiova, Iaşi, Oradea, Piteşti, Satu-Mare, Timişoara şi 60,000 de exemplare în ediţia de Bucureşti.

Cititorul ŞAPTE SERI este activ, călător, cu vârstă cuprinsă între 18 şi 40 de ani, însetat de noutate, artă şi valoare. {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *