free download 78 travel guides written by experts

Saptamanile artistilor continua pe kdo.ro cu Tomatodrag

Din dorinta de a oferi clientilor sai obiecte cat mai originale, kdo.ro continua sa dedice cate o saptamana fiecarui artist sau designer roman interesat sa isi adauge pe rafturile boutique-ului online o parte din inspiratia sa. „Saptamanile artistilor” de pe kdo.ro continua cu Tomatodrag si creatiile sale neconventionale.  
 
Obiectul ales de artista pentru a fi transformat in kdo oferit spre vanzare este un medalion din plastic topit, emblematic pentru originalitatea designeritei, ca si textul sau de prezentare:
„Cum am ajuns sa iubesc plasticul: S-a întâmplat sa ies cu doua minute mai târziu din casa si sa constat ca tramvaiul care întârzie în fiecare zi a fost tocmai astazi punctual. (…) Aproape ca adormisem, când o punga de plastic a trecut în galop pe lânga mine, împroscându-ma cu noroi. Am sarit în picioare si am început sa fluier cât ma tineau bocancii, pâna când punga si-a încetinit galopul si în cele din urma s-a oprit. Am sarit în spinarea ei si i-am dat pinteni, neavând timp sa ma întreb de ce e verde. Trebuia sa ma grabesc…”
 
Brandul Tomatodrag se alatura, astfel, brandurilor cu totul speciale care populeaza rafturile virtuale de pe kdo.ro. Un brand care vorbeste despre materialele neconventionale si originalitate in forma si expresie.
 
„Saptamanile artistilor” continua pe kdo.ro. Intrati si admirati.

Bucuresti, 28.05.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *