free download 78 travel guides written by experts

Saptamani de poveste la Radio Romania Cultural

Ziua de luni vine cu povesti la Radio Romania Cultural. Luna februarie se incheie la STORYmania cu istoria poeziei optzeciste, antologia „Aer cu diamante”, o discutie despre prietenie si despre ce rol a jucat muzica in formarea tinerilor poeti.

Cum e firesc, martie debuteaza cu povestea martisorului, care reinvie in zilele noastre sub alte forme si cu alte simboluri. Mai departe, STORYmania a pregatit emisiuni interesante despre hotelul de gheata de la Balea, despre Don Quijote si despre relevanta istorica a zonei Buzesti si in special a Halei Matache. Mai mult, spre mijlocul lunii, veti putea audia doua documentare speciale despre calatoriile pe Amazon si intalnirea cu indigenii quechua si huaorani si despre cum e viata la Cercul Polar si ce senzatie ai atunci cand un elan isi baga capul pe fereastra ta de la bucatarie.

Sunteti invitati sa savurati cate un capitol din volumul nostru audio, in parte in fiecare zi, de luni pana joi, de la ora 16.05. Povestile vor fi editate dupa cum urmeaza:
· luni, 28 februarie – "Aer cu diamante" la reeditare – Adela Greceanu impreuna cu Mircea Cartarescu si Florin Iaru
· marti, 1 martie – 1 Martie resuscitat – Anca Ionescu
· miercuri, 2 martie – Hotelul de gheata – Anca Baltan si Doina Borgovan
· joi, 3 martie – Don Quijote in istoria muzicii. Colaj muzical – Maria Balabas
· luni, 7 martie – Povestea zonei Buzesti – Berzei – Adina Dragomir
· marti, 8 martie – Calatorie pe Amazon – Anca Baltan si Doina Borgovan
· miercuri, 9 martie – M de la Martisor – Lidia Laic
· joi, 10 martie – Viata la Cercul polar – Anca Baltan si Doina Borgovan

STORYmania este o emisiune cu datele tehnice ale unui feature si pretentia unei povesti care se scrie audio. Si in care apar filme, experimente socio-culturale, portrete contemporane, analiza extinsa a unui fenomen artistic, controversa iscata in jurul unei carti, dilema morala ivita de o noua descoperire stiintifica, protestul de principiu in fata unui realitati nuantate sau aplauzele de rigoare la rampa lansarii unui proiect valoros.

Bucuresti, 28.02.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *