Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Saptamanalul de afaceri MONEY EXPRESS inaugureaza Clubul LIDERO

Unsprezece lideri din businessul romanesc formuleaza lectii de leadership de criza

MONEY EXPRESS inaugureaza marti, 5 mai, prima intalnire din seria Clubul LIDERO. Evenimentul va reuni oameni de afaceri din elita businessului romanesc care vor discuta pe tema lectiilor de leadership pe care actuala criza le preda economiei romanesti.
 

Dintre numeroasele lectii de leadership formulate in ultimele luni, saptamanalul de afaceri MONEY EXPRESS a ales-o, pentru a o supune dezbaterii, pe cea intocmita de unul dintre cei mai respectati autori in domeniul leadershipului: Bill George, profesor la Harvard Business School, fost presedinte si CEO al Medtronic, in prezent membru al boardului ExxonMobil, Goldman Sachs si Novartis. De asemenea, Bill George, este si autor al volumului"True North", una dintre cele mai bine cotate carti de leadership.

Sunt insa lectiile profesorului de la Harvard cele mai potrivite pentru o economie emergenta, precum cea a Romaniei? Sunt ele aplicabile? Pot servi ele drept ghid pentru liderii din mediul romanesc de afaceri? MONEY EXPRESS invita liderii din business sa dezbata pe aceasta tema acum, la capatul primelor 100 de zile din cel mai greu an pe care economia romaneasca il traverseaza de un deceniu incoace. Dezbaterea va fi punctul de plecare al unui cover story ce va fi publicat in editia aniversara cu numarul 100 al revistei MONEY EXPRESS, ce apare pe 12 mai.

LIDERO este un club de leadership ce isi propune sa reuneasca elita executivilor si antreprenorilor din Romania si reprezinta o continuare a demersului inceput de MONEY EXPRESS anul trecut, prin lansarea LIDERO, primul volum despre leadershipul romanesc, bazat pe interviuri extensive cu 25 de oameni de afaceri romani.

"Se spune ca, dincolo de orice, misiunea principala a unui lider e aceea de a absorbi incertitudinile", spune Mona Dirtu, redactor sef al MONEY EXPRESS. "Si parca niciodata n-am avut mai multe incertitudini ca in aceste prime 100 de zile din 2009. Am constatat insa ca avem, in Romania, lideri care au invatat rapid sa lupte impotriva incertitudinilor crizei. De aceea am decis ca, la aniversarea a 100 de numere, sa lansam oficial Clubul LIDERO, un grup de dezbatere in care lideri din elita businessului romanesc vor formula bune practici de leadership care se vor regasi, periodic, in paginile MONEY EXPRESS", a mai adaugat Mona Dirtu.

Membrii Clublui LIDERO care vor fi prezenti la prima dezbatere sunt Eric Kish (Rompetrol)

Liliana Solomon (Vodafone), Dan Pascariu (Unicredit Tiriac), Dragos Dinu (Link Resource), Florin Talpes (Softwin), Steven van Groningen (Raiffeisen Bank), Ion Nestor (NNDKP), Florin Pogonaru (AOAR), Marius Persinaru (Xerox), Dan Ostahie (Altex), Octavian Radu (RTC Group).

Concluziile dezbaterii vor fi prezentate si de televiziunea de business THE MONEY CHANNEL.

Bucuresti, 04.05.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *