creative night talks

În săptămâna iubirii, “Neatza cu Răzvan și Dani” şi “Prietenii de la 11” transmit live de la Therme

Săptămâna viitoare, matinalii de la “Neatza cu Răzvan și Dani” și “Prietenii de la 11” își mută platourile la Therme, pentru a deschide săptămâna iubirii printr-o serie de ediții speciale. Atmosfera de Valentine’s Day este ocazia perfectă pentru telespectatori de a petrece diminețile de sărbătoare alături de cei mai carismatici prezentatori.

Elena Păun, producătorul ambelor emisiuni de succes a declarat că show-urile vor aniversa săptămâna îndrăgostiților și că au în plan multe surprize pentru cei din fața micilor ecrane: ,,Toți invitații vor fi speciali! Ca de obicei, vom avea concursuri, provocări și vom transmite dintr-o atmosferă foarte exotică!”.

platou nou Neatza cu Razvan si Dani

Energia pozitivă cu care matinalii de la Antena 1 ne-au obișnuit se va împleti cu un peisaj de vacanță, multă culoare și chef de distracție, iar telespectatorii vor avea ocazia de a celebra de la prima gură de cafea a dimieții ziua iubirii.

Cele două show-uri de la Antena 1 își vor muta platourile la Therme începând cu 12 februarie, de unde transmit live de luni până vineri, urmând ca din 19 februarie ambele să revină acasă, în studiourile de filmare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *