free download 78 travel guides written by experts

Săptămâna Italiană revine cu surprize rafinate în magazinele Lidl

Paste, pizza, mozzarella, salam Casareccio cu fistic și multe alte delicatese sunt disponibile în toate magazinele Lidl de luni, 19 iunie, în Săptămâna Italiană. În plus, produsele din gama Italiamo le oferă clienților șansa de a câștiga un circuit în Italia!

Pastele proaspete umplute (6.99 lei) cu brânză Gorgonzola ori cu Radicchio și bacon sau pastele arcobaleno (6.99 lei), din griș de grâu dur cu legume, curcumă, busuioc și cerneală de sepie pot fi o alegere inspirată pentru un prânz în stil italian. Acestea pot fi servite cu sos cu roșii cherry din Sicilia (4.99 lei) sau sos de roșii cu busuioc (3.99 lei), din gama Italiamo. În plus, în Săptămâna Italiană clienții Lidl vor găsi în toate magazinele din țară pizza Prosciutto e Mozzarella, pizza Diavola, pizza Arrabbiata și pizza Quattro Formaggi, la doar 9.99 lei/buc.

Lidl Saptamana Italiana Pizza Prosciutto e Mozzarella
Cu produsele din gama Italiamo de la Lidl, clienții îi pot surprinde pe cei dragi cu o gustare rapidă și delicioasă. Pentru aperitiv, pot pregăti bruschete cu preparatul special (5.99 lei), cu roșii uscate și capere sau cu ardei gras, alături de porchetta arrostita (9.99 lei), o specialitate din carne de porc cu ierburi aromate și salam Casareccio cu fistic (11.99 lei).

Pentru desert, oferta Lidl din Săptămâna Italiană cuprinde înghețată Florentina (4.99 lei), sufleu cu umplutură de ciocolată albă și pastă de fistic (9.99 lei) și biscuiți fragezi cu smântână (5.99 lei). Desigur, meniul este complet doar alături de o ceașcă de espresso, pregătit cu cafea 100% Arabica (44.99 lei) din gama Italiamo.

7 nopți în Italia, un circuit câștigat în Săptămâna Italiană

Lidl România continuă să își surprindă clienții în Săptămâna Italiană. În perioada 19 – 25 iunie 2017, cumpărăturile de minimum 50 lei ce conțin cel puțin un produs din gama Italiamo pot aduce un circuit pe uscat și pe mare pentru 7 nopți în Italia. Mai multe detalii și regulamentul concursului sunt disponibile pe surprize.lidl.ro.

Lidl își așteaptă clienții și cu alte surprize specifice bucătăriei italienești, începând cu 19 iunie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *