metalshow

Saptamana incepe plina de emotie la “Comanda la mine”

Doi adolescenti rebeli îsi deschid sufletul în fata unor parinti noi
 
Antena 1 aduce situatii impresionante si pline de emotie într-un nou reality show: „Comanda la mine ”. Tineri care au o relatie dificila cu parintii lor au ocazia de a încerca sa traiasca si în alte familii, unde regulile sunt, de cele mai multe ori, mult mai stricte decat în propriile lor case.

În editia de luni, 29 martie, a emisiunii „Comanda la Mine”, la Targoviste vor ajunge Andreea, o adolescenta de 17 ani din Uricani, împreuna cu Costin, de 16 ani, din Glina, Ilfov. În noua casa vor fi gazduiti de familia Ilie, ai carei membri sunt conservatori în gandire si respecta reguli ce par foarte stricte pentru cei doi tineri.
Una dintre probleme apare din faptul ca cei doi parinti nu sunt de acord cu piercing-urile si cu suvitele roz ale Andreei. Apoi, cei doi adolescenti socheaza printr-un consum exagerat de cafea si tutun, dar si prin atitudinea pe care o au fata de scoala si fata de activitatile extrascolare ale Cristinei, cea mai mica dintre cele trei fete din familia Ilie. Costin recunoaste pe fata ca nu îi place scoala, pe cand Andreea a decis chiar sa renunte la învatatura în clasa a 11-a.

Comportamentul rebel al Andreei devine mai usor de înteles în momentul în care fata dezvaluie un trecut dificil, cu o mama care a fost nevoita sa plece des la munca în strainatate, un tata pe care îl vede foarte rar si experienta traumatizanta a unui viol, de la 14 ani, peste care înca nu a reusit sa treaca. Devine mai usor de înteles nesiguranta cu care tanara îsi priveste viitorul si atitudinea revoltata pe care o are fata de cei din jur.

Costin, pe de alta parte, are doi parinti care încearca sa îl sustina si sa îl ajute în construirea unui viitor bun. Problema este ca tanarul alege sa „viseze”, dupa spusele parintilor, în loc sa se intereseze de scoala.

Zilele petrecute de Andreea si Costin în familia Ilie sunt cu siguranta dificile, iar cei doi adolescenti se încapataneaza sa renunte la obiceiurile lor deranjante. Cristina, mezina familiei, în varsta de 14 ani, cat si cele doua surori mai mari, de 20, respectiv 21 de ani, încearca sa medieze relatia dintre “oaspeti” si propriii lor parinti. Un progres revolutionar apare în a cincea zi, cand cei doi adolescenti primesc scrisori de la proprii parinti care îi sensibilizeaza.

Finalul editiei de luni, 29 martie, a emisiunii „Comanda la mine” este cu totul emotionant, iar reactia Andreei si a lui Costin, dar si a parintilor care încearca sa ajunga la ei este absolut impresionanta. Telespectatorii pot urmari reactiile celor doi tineri si concluziile pe care le-au tras din experienta de a trai în alta familie începand cu ora 20:30, la „Comanda la mine”, la Antena 1.

Bucuresti, 28.03.2010

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *