free download 78 travel guides written by experts

Saptamana Eurovision

Înaintea finalei din 6 martie, publicul larg va avea ocazia de a-i cunoaşte pe artiştii ce concurează în Selecţia Naţională Eurovision într-un program special.
Astfel, luni, 1 martie, de la ora 21.10, TVR 1 va transmite emisiunea Eurofan, un program dedicat finaliştilor înscrişi în Selecţia Naţională Eurovision 2010 din 6 martie la Circul Globus.
Eurofan va fi mărţişorul-surpriză oferit de TVR celor 16 artişti şi trupe care au, pe parcursul acestui program, ultima ocazie de a fi împreună în faţa telespectatorilor, într-o transmisiune directă, înaintea concursului de sâmbătă. Va fi ultima lor ocazie de a evolua live în faţa fanilor din întreaga ţară, dar şi de a se întâlni cu cei mai înfocaţi susţinători ai lor. În acest sens, echipa TVR a pregătit concurenţilor numeroase surprize, pentru că fanii cei mai înfocaţi vor fi dintre cei mai neaşteptaţi!. În calitate de prezentator al acestui program, Gianina Corondan se va antrena pentru greaua misiune din 6 martie, când la Selecţia Naţională va fi responsabilă cu tot ceea ce urmează să se întâmple în Camera Verde.

Sâmbătă, 6 martie, TVR 1 va transmite Selecţia Naţională Eurovision 2010, un spectacol live la finalul căruia va fi aleasă piesa care va reprezenta România la concursul Eurovision în acest an la Oslo.

Va fi o transmisiune directă de la Circul Globus din Bucureşti, pe parcursul căreia 16 compozitori vor încerca să câştige nu numai onoarea de a fi compus piesa cea mai bună, dar şi cheile maşinii Seat Ibiza, premiul oferit compozitorului de firma Alto Syncro.

Selecţia Naţională Eurovision 2010  va fi transmisă sâmbătă, în 6 martie, în direct de la Circul Globus din Bucureşti, spectacolul fiind prezentat de Valentina Pelinel şi Horia Brenciu, ajutaţi din camera verde de către Gianina Corondan. Invitaţi speciali la acest eveniment vor fi Olsen Brothers din Danemarca, câştigătorii concursului Eurovision, ediţia 2000, cu piesa “Fly On The Wings Of Love”.
Piesa câştigătoare va fi aleasă de specialişti şi de telespectatori, în proporţie de 50 %  televot şi 50% jurii de specialitate. În premieră pentru selecţiile Eurovision, pentru a se asigura o reprezentativitate naţională, TVR va organiza în acest an cinci jurii de specialitate: în Bucureşti, Cluj, Iaşi, Timişoara şi Craiova, formate exclusiv din specialişti (compozitori, muzicologi, interpreţi, textieri, realizatori sau producători de divertisment radio tv, regizori muzicali tv).

Selecţia Naţională a concursului Eurovision 2010, este un eveniment coprodus în premieră de Televiziunea Română şi ziarul Adevărul. Ştiri detaliate, înregistrări şi relatări despre/de la evenimentele legate de Selecţia Naţională Eurovision pot fi aflate accesând adresele de site speciale ale celor doi coproducători : www.tvr.ro/eurovision şi www.adevarul.ro/eurovision.

În perioada 1-6 martie, videoclipurile pieselor din Selecţia Naţională Eurovision vor fi difuzate în tronsoane speciale: zilnic, de la 9.45 şi 14.45, iar marţi şi miercuri de la 23.45.

Bucuresti, 28.02.2010

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *