free download 78 travel guides written by experts

Saptamana ceaiului

În cadrul promoţiilor Săptămânile sănătăţii, iniţiate de platforma online Dacic Cool (www.daciccool.ro) pentru a atrage atenţia asupra importanţei unui stil de viaţă cât mai sănătos, dar şi pentru a informa publicul cu privire la anumite probleme de sănătate şi la mijloacele prin care aceste probleme pot fi prevenite, Magazinul online cu produse româneşti Dacic Cool (www.magazin.daciccool.ro) dedică săptămâna 1-7 octombrie ceaiului. Astfel, în Săptămâna ceaiului, la orice produs cumpărat clienţii magazinului Dacic Cool primesc cadou o cutie de ceai simplu de la Hofigal.

Ceaiul (denumire generală pentru infuziile din plante medicinale) este unul dintre principalele remedii utilizate în fitoterapie. Fitoterapia (din cuvintele greceşti phyton – plantă şi therapea – tratament) este o ştiinţă străveche ce foloseşte plantele medicinale în scopul vindecării. Ştiinţa strămoşilor noştri daci în folosirea plantelor în scopuri medicale era binecunoscută în Antichitate, remediile folosite de ei fiind recomandate chiar şi de marii medici ai timpului din lumea greco-romană. Această ştiinţă s-a păstrat de-a lungul secolelor, reprezentând o importantă moştenire care ne-a rămas din bătrâni, iar plantele medicinale şi extractele obţinute din acestea ne pot fi astăzi de un uriaş ajutor pentru a ne apăra sănătatea. Datorită descoperirilor ştiinţifice din secolul al XX-lea, fitoterapia se bazează astăzi pe fundamente ştiinţifice şi nu mai este considerată o practică derivată din medicina populară. Plantele medicinale au capacitatea de a drena organismul, ajutând la eliminarea toxinelor, şi pot calma sau chiar trata anumite patologii funcţionale, de tipul problemelor digestive, tulburărilor de somn sau inflamaţiilor articulare.

Brandul Hofigal are în portofoliu o gamă de ceaiuri extrem de variată, din plante cu tradiţie în fitoterapia românească. Ceaiurile Hofigal sunt obţinute din plante cultivate în propriile sere şi pe propriile terenuri agricole, care însumează 35 de hectare. Asemenea tuturor celorlalte produse ale brandului, ceaiurile Hofigal sunt obţinute pe baza unor reţete şi tehnologii proprii, brevetate, şi respectă cele mai înalte standarde de calitate.

Despre modul de desfăşurare a promoţiei puteţi afla mai multe vizitând magazinul online Dacic Cool (www.magazin.daciccool.ro). Pentru informaţii suplimentare, puteţi apela numerele de telefon: 021.225.05.07, 0723.15.60.99 (de luni până vineri între orele 10.00 şi 18.00) sau puteţi trimite un e-mail la comenzi@daciccool.ro.

Bucuresti, 02.10.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *