free download 78 travel guides written by experts

Săptămâna Asiatică de la Lidl se întoarce cu delicatese din gama Vitasia

De luni, 22 mai, Lidl aduce clienților specialități din China, Japonia, Thailanda și India, prin gama Vitasia. Legumele pentru wok, mugurii de bambus, tăițeii Chow Mein, sosurile Thai și alte produse renumite din bucătăria asiatică vor fi disponibile în toate magazinele Lidl din țară.

În Săptămâna Asiatică, clienții vor găsi la Lidl preparate specifice bucătăriei asiatice, precum pachețelele de primăvară (4.99 lei), tăiței Thai cu sos (5.99 lei) și muguri de bambus (4.99 lei).

pachetele-de-primavara
Un ingredient nelipsit din bucătăria asiatică este sosul de soia, disponibil în Săptămâna Asiatică la 4.99 lei, care se folosește de sute de ani pentru a amplifica aromele și a oferi echilibru și complexitate gustului preparatelor. Clienții Lidl vor găsi în magazinele Lidl și alte sosuri renumite, precum sosurile Thai (4.99 lei), sos de chili dulce (7.99 lei) și sos dulce acrișor (4.99 lei), ideal alături de preparatele asiatice (13.99 lei) din gama Vitasia. Aceștia pot încerca și sosuri cu amestec condimentar (4.99 lei) sau sosuri în stil asiatic (2.99 lei), disponibile în 4 variante: dulce-acrișor, cu curry, cu usturoi și cu pastă de mango.

Pe lista specialităților se află și nuggets de pui în stil indian (9.99 lei), lapte de cocos (5.99 lei) și creveți în panadă crocantă (19.99 lei). Iubitorii bucătăriei japoneze vor putea să își pregătească singuri sushi cu ajutorul aparatului de preparat sushi (34.99 lei), sau vor putea alege din selecția de sushi (21.99 lei) din gama Vitasia.

Lidl își așteaptă clienții și cu alte surprize din bucătăria asiatică în toate magazinele din țară, de luni, 22 mai.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *