metalshow

Saptamana afacerilor la Zilele Biz

Primul trade show business-to-business din Romania incepe luni

In perioada 23-27 octombrie 2006 va avea loc la World Trade Center Bucuresti cea de-a cincea editie a evenimentului de afaceri Zilele Biz, organizat de Business Media Group.

Editia de saptamana viitoare intruneste conferinte in premiera atat pentru eveniment in sine, cat si pentru Romania.  In 23 octombrie, vom avea onoare de a-l gazdui pe cel care a inventat si dezvoltat conceptul: gurrilla marketing and selling: Jay Conrad Levinson. El va sustine doua conferinte speciale in 23 si 24 octombrie, aspura conceptelor care l-au consacrat.

Antreperenoriat sau cum sa te afirmi in cercul afacerilor de succes

Prima zi, cea de antreprenoriat, va gazdui conferinte despre start-up in afaceri, metode optime de finantare a propriei afaceri, reteta unui business de succes. Penny Power, fondatorul Ecademy.com, retea internationala de networking online va sustine in premiera in Romania conferinta “Entrepreneurialism on the Internet”. Si-au mai confirmat participarea Eugen Ovidiu Chirovici, Presedinte ANIMMC , Radu Georgescu, Presedinte Ge-Cad, Aureliu Ilin, Director Analiza Credite- BRD Group Societe Generale, Anda Racsa, Coordonator programe – AB Training Consulting.

Show me the money! Finante de la A la Z

Care sunt fondurile de investitii, ce anume implica ele si cum ne pot ajuta in afaceri? Fondurile de investitii nu sunt doar surse alternative de finantare. Avantajele pe care le ofera sunt extrem de mari: bani, know how, expertiza financiara, consultanta. Orice finantist-bancher interesat de subiect ( si care nu e? ) poate gasi raspunsurile de care are nevoie in 24 octombrie, ziua de Finante-Banci. Dintre speakerii confirmati ii amintim pe Carmen RADU, Presedinte&CEO – EXIMBANK S.A., Tamer OZATAKUL, President – Finansbank Romania S.A., Ionut PATRAHAU, Director General Adjunct – Banca Transilvania, Madalina UCEANU, Executive Director – AIMS Human Capital Romania.

Revolutia imobiliara!

Piata imobiliara este unul dintre putinele domenii care chiar ne privesc pe toti, fie ca locuim la bloc sau intr-o vila, ca muncim in fabrica sau la birou, ca vrem sa vindem sau sa cumparam, sau, chiar mai important, vrem sa construim sau sa investim in imibiliare. De unde se pot obtine fondurile pentru a finanta astfel de proiecte, ce masuri iau autoritatile publice in raport cu piata sau cum sa alegi cea mai potrivita solutie de asigurare a proiectelor? Cine castiga si cine pierde din investitiile in piata imobiliara? Vor raspunde la aceste intrebari Vladimir Sommer, director de cabinet al primarului general si Ion Anghel, presedintele Asociatiei Nationale a Evaluatorilor dion Romania, Radu Lucian,
managing partner Eurisko, Vlad Sabadus, managing director Asco Properties si Larisa Dinu, marketing & communication manager, River Invest.

Ce au in comun Zsolt NAGY, Jeremy Wright, Thomas Power si Michael Arrington?
Toti patru vor sustine cate o conferinta in ziua de IT&C de la Zilele Biz.In 26 octombrie, Zilele Biz vor gazdui trei speakeri internationali de prestigiu pentru domeniul IT&C si, in special, pentru afacerile profitabile ale acestui domeniu: Jermy Wright, autorul “Blog Marketing”, Thomas Power, fondator al Ecademy si Michael Arrington, fondatorul si proprietarul Techcrunch.com. Jeremy Wright, cunscut la nivel international drept unul dintre promotorii bloggingului, va sustine o conferinta cu tema “Blogging and Social Media: The Coming Interactive Web”. El isi propune sa ofere o alta perspectiva asupra Internetului: transparenta comunicarii corporatiste cu ajutorul blogurilor, time management personal si sisteme inovative de IT. Desi este englez, Thomas Power este cunoscut drept unul dintre antreprenorii internationali care faciliteaza indeplinirea celebrului “American Dream”. Alaturi de sotia sa, Penny, Thomas Power este fondatorul Ecademy, un website de social si businessnetworking.

Revolutia webvertising la Zilele Biz
Internetul a reusit sa schimbe fata publicitatii internationale. Promovarea este un camp nelimitat de noi si noi forme de a contura universul nostru de zi cu zi. In spatele acestei invazii de mesaje stau insa ratiuni financiare care reusesc sa aduca profituri fabuloase marilor companii sau sa creeze dintr-un nume un brand de renume.
Cele mai tari subiecte in branding, media, marketing, PR si advertising vor fi prezentate la Zilele Biz de specialisti internationali si reprezentanti ai companiilor din Romania, pe 27 octombrie,  ziua Media & Advertising. Orange, , Pleon Graffiti, Media Direction, Media Image, La Strada, Elevate Media vor sustine conferinte si workshop-uri care isi propun sa ofere nu numai raspunsuri, dar si viziuni si solutii pentru a intelege mai bine stadiul si evolutia  publicitatii in Romania. In scopul crearii unei stari de lucruri care sa avantajeze toate partile media & advertising, profesionisti din domeniu vor fi prezenti pe 27 octombrie la World Trade Center.

Programul evenimentului poate fi consultat online pe www.zilelebiz.ro. Acreditarile si inscrierile la eveniment se fac pe site.

Bucuresti, 19.10.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *