free download 78 travel guides written by experts

Saptamana aceasta la Teatrelli

Teatrelli vă invită și în această săptămână ce se anunță plină de soare la trei spectacole deosebite: două seri de teatru și una de concert.

Luni, 19 mai, de la ora 20.00 vă așteaptă „Masculin + Feminin = Love”, un colaj de povestioare nostime despre viața în doi și nu numai. Eter(n)ul feminin versus Concretul masculin.

EL și EA pe câmpul de luptă al convițuirii casnice.

EL – vecinul amabil, EA – vecina săritoare.

SOȚUL blând pe care-l bântuie un gând. Malefic.

EA vine de la Govora cu o zi mai devreme. EL nu știe că ea vine de la Govora cu o zi mai devreme. EA află de ce nu e bine să vii cu o zi mai devreme de la Govora.

Un cocktail de situații comice peste care plutește, ca o fatalitate, LULU.

Cine este LULU?

Puteți afla, aici, la Teatrelli, unde vă invităm să petreceți o seară deconectantă cu actorii Radu Gabriel, Virginia Mirea, Marius Florea Vizante, Maria Radu și Mihai Muntenița.

Masculin + Feminin = Love. Un spectacol de divertisment – pur și simplu.

Continuăm cu seara de 22 mai, în care formația Nightlosers promite un concert plin de viață. Nightlosers este o trupă înființată în 1994, cunoscută pentru muzica lor ce combină blues american cu elemente de folclor autentic ardelenesc. Au devenit cunoscuți publicului român în anii 90 datorită pieselor “Bețivan Ratat” (promovată prin concerte live la PRO FM) și videoclipului piesei “Dragostea-i ca și o râie (Zavaidoc)” ce a refuzat luni de zile să coboare de pe primul loc în urma voturilor publicului în cadrul unei emisiuni de muzică de pe TELE 7 ABC.

Încheiem săptămâna de spectacole cu doi dintre actorii noștri favoriți, Marius Bodochi și Dan Tudor, care vor ajunge pe scenă cu un „Taxi Blues”.

Personajul lui Marius Bodochi este Şerban Ion Vasilescu, un mare actor român ajuns şofer de taxi în Germania. Apariţia neaşteptată a unui personaj în staţia de taxi din Hamburg, Nelu, interpretat de Dan Tudor, face ca povestea să devină extrem de amuzantă.

Modul în care cei doi interacţionează va fi, desigur, deliciul publicului. Marius Bodochi şi Dan Tudor dialoghează, cântă, dansează, provoacă hohote de râs şi emoţii profunde.

„Din ciocnirea supernovei Dan Tudor cu supernova Marius Bodochi rezultă o explozie destul de greu egalabilă, în care emoția bine escamotată și firescul cinematografic se împletesc cu hazul nebun. La acest spectacol se râde cu lacrimi și cârcei. Un spectacol care dă dependență.” (Gabriela Hurezean, Muze şi arme, 1 august 2013)

Detalii despre spectacolele puteți găsi pe site-ul creart la secțiunea Teatrelli.

Biletele pot fi achiziționate la sediul creart din Piața Alexandru Lahovari, Nr. 7 (Tel: 0735 560 692) sau prin rețeaua de bilete Eventim.

Program casa de bilete
Luni: închis
De Marți până Sâmbătă: 14.00 – 20.00
Duminică: închis

Partenerii media ai sălii Teatrelli sunt: Modernism.ro, Radio România Cultural, Radio România Muzical, Calendar evenimente, onlinegallery.ro, Big City Life, PRwave, Teatral.ro, PORT.ro, Diverta, TV City, Zile și Nopți, Art Act Magazine, Ziarul Metropolis și Bucharest Herald.

Bucuresti, 19.05.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *