bucharest tech week 2021

SAPPHIRE ULTIMATE este prima placa grafica silent din seria R

SAPPHIRE Technology a introdus o placă grafică cu soluţie de răcire pasivă pentru noua serie R7. SAPPHIRE R7 250 ULTIMATE este prima placă complet silenţioasă ce implementează toate caracteristicile noii generaţii de produse bazate pe arhitectura internă GCN (Graphics Core Next) de la AMD.

SAPPHIRE R7 250 ULTIMATE este prima placă din aceasta generaţie ce utilizează un cooler fanless format din heatpipe şi radiator ce oferă o răcire complet silenţioasă şi implicit fiabilitate de lungă durată. Beneficiază de toate caracteristicile seriei R7 şi arhitecura internă GCN fiind ideală pentru HTPC-uri sau pentru orice PC cu un nivel redus de zgomot. Gamerii vor fi ȋncȃntaţi de această soluţie din moment ce arhitectura GCN suportă ȋn sesiunile de gaming format 1080p cu setări la nivel mediu.

SAPPHIRE R7 250 ULTIMATE oferă performanţe excelente cu clock-uri de 800MHz şi 1GB de memorie DDR5 cu frecvenţe de 1125MHZ (4.5 GB/s efectivi). Este considerată cea mai rapidă placă grafică răcita pasiv cu interfaţă de 128-bit de pe piaţă.

Ieşirile Displayport 1.2 şi 3GHz HDMI 1.4a oferă suport pentru rezoluţii 4096 x 2160 sau cu alte cuvinte Quad HD sau display-uri 4K. Tehnologia AMD 3D suportă conţinut Stereoscopic prin HDMI la 60Hz per eye, ȋn total 120Hz. Ieşirea Dual-Link DVI-I poate susţine monitoare DVI cu rezoluţii de pȃnă la 2560 x 1600 şi oferă suport analog pentru monitoare VGA.

Lucrul pe mai multe monitoare devine un lucru din ce ȋn ce mai comun iar seria R7 de la SAPPHIRE oferă acest suport prin AMD Eyefinity, acum la a doua generaţie. SAPPHIRE R7 250 ULTIMATE poate susţine trei monitoare ȋn AMD Eyefinity. In plus plăcile SAPPHIRE seria R7 pot reda ȋn mod simultan stream-uri audio independente ce permit conţinutului audio să fie asociat cu diferite aplicaţii pe diferite ecrane.

Seria R7 este a patra generaţie de soluţii compatibile DirectX 11 creată de divizia AMD – ȋn trecut ATI. Noua serie SAPPHIRE R7 oferă suport pentru DirectX 11.1 şi sistemul de operare Windows 8 cȃt şi pentru funcţiile DirectX 11 precum DirectCompute11 şi comunicaţii multi-thread cu procesorul.

Comunicarea cu PC-ul este optimizată prin implementarea interfeţei rapide PCI-Express Gen3.0, astfel mai multe plăci pot fi utilizate pentru ȋmbunătăţirea performanţelor ȋn CrossFirex pe o placă de bază cu aceste specificaţii.

APP Acceleration este numele oferit performanţei îmbunătătite a unei game largi de aplicaţii ce utilizează capacităţi de procesare stream şi caracteristici hardware specifice ale arhitecturii interne GCN. Arhitectura seriei R7 a fost optimizată pentru acest tip de sarcină. Aplicaţiile tipice includ codare şi decodare video, compresie şi multiplexing pentru distribuţie media, gaming sau conferinţe video. APP acceleration mai poate îmbunătăţi sarcinile zilnice precum navigarea pe Internet, aplicaţiile Office şi compresia de fişiere cu suite software suportate.

SAPPHIRE R7 250 ULTIMATE este disponibilă acum prin intermediul partenerilor etail şi retail SAPPHIRE.

Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.sapphiretech.com.

Bucuresti, 31.01.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *