Kinodiseea

SAPPHIRE Ships R9 380 ITX Editia Compacta

sapphireCea mai buna din clasa sa format ITX
In urma succesului inregistrat cu modelul sau ITX din cea mai noua generatie de placi video, SAPPHIRE Technology tocmai a anuntat un nou model din seria de succes R9, bazat pe cea mai noua arhitectura GCN (Graphics Core Next) de la AMD.

Modelul SAPPHIRE R9 380ITX edite compacta, a fost dezvoltat special pentru sisteme PC in format redus (small form factor) pentru jocuri sau interes general, fiind singura placa ITX de pe piata ce foloseste aceasta generatie tehnologica si ofera acest nivel de performanta. Are un PCB scurt, ce masoara doar 171mm lungime, si un cooler eficient cu conducte multiple, folosind un singur ventilator cu doi rulmenti pentru fiabilitate ridicata, precum si bobine SAPPHIRE Black Diamond pentru stabilitate. Soseste cu 2GB din cea mai noua memorie GDDR5 cu frecventa de ceas la 1400MHz(5,65GB/z efectivi) si un GCN cu 1792 procesoare de flux la 980MHz. Cu un Index*3 pentru performanta este garantata experienta jocurilor in delatii ridicate la 1080p si peste.

La fel ca in cazul celor mai noi modele, R9 380 ITX Compact edition ofera cele mai noi facilitati AMD GCN, incluzand AMD TrueAudio pentru reproducerea celor mai realiste sunete in jocuri, dar si AMD Image, acceleratorul AMD HD Media si AMD PowerTune pentru performanta optima si suport pentru AMD VSR (Virtual Super Resolution) si FRTC (Frame Rate Target Control). Ofera suport pentru cele mai noi jocuri cu DirectX12 si OpenGL 4.5 cu Dual BIOS onboard si suport UEFI.
Aceste modele suporta AMD Eyefinity pentru actiuni multi-screen cu patru monitoare native si pana la sase monitoare prin utilizarea hub-urilor MST sau monitoare inlantuite Daisy. Exista compatibilitate CrossFire pentru performanta sporita in utilizarea placilor multiple in CrossFire aclivat pe placa principala, fara a fi necesare cabluri de conectare de vreme ce CrossFire este activat pe PCI-Express bus.

SAPPHIRE Ships R9 380 ITX Editia Compacta

Accelerarea AMD APP este oferita pentru performante crescute intr-o mare varietate de aplicatii. Accelerarea APP poate de asemenea sa imbunatateasca navigarea pe Internet in taskurile zilnice, aplicatiile Office si compresia de fisiere, impreuna cu suita software aferenta.

Editia SAPPHIRE R9 380 ITX Compact este gata de livrare acum si este disponibila prin etalierii SAPPHIRE si retalieleri, in intreaga lume.
Pentru mai multe informatii, va rugam vizitati www.sapphiretech.com

Bucuresti, 29.07 .2015

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *