bucharest tech week 2021

Sapphire RADEON X1900GT de la Ultra PRO

K Tech – Ultra PRO oferă, în magazinele Ultra PRO Computers, noua placă video Sapphire RADEON X1900GT destinată mediilor care necesită performanţe grafice superioare.

Beneficiind de performanta memorie DDR3 în cantitate de 256MB, X1900GT este un nou model din seria de vârf a producătorului, X1900, una dintre cele mai sofisticate şi puternice soluţii de procesare grafică.
X1900GT este compatibilă cu tehnologia ATI CrossFire, ceea ce oferă libertate în alegerea acceleratoarelor video şi pune la dispoziţia entuziaştilor procesării grafice patru moduri de randare. Obţineţi astfel o mai mare flexibilitate şi o performanţă deosebită în aplicaţii grafice diverse.

Sapphire RADEON X1900GT dispune de suport nativ pentru tehnologia PCI-E 16x, ce asigură cea mai mare lăţime de bandă pentru transferul de date între placa video şi sistem. De asemenea, X1900GT utilizează o frecvenţă a procesorului de 575MHz, 36 unităţi de procesare şi o frecvenţă a memoriei de 1200MHz, efectiv, ceea ce  oferă o performanţă fără rival în clasa sa.

X1900GT dispune de o serie largă de conectori, dual DVI, ieşire S-Video, ieşire video HDTV, TV-out, intrare S-Video. În plus, datorită tehnologiei ATI AvivoTM  (ce procesează până la de 64 de ori mai multe culori decât o soluţie grafică tradiţională), oferă imagini de înaltă fidelitate şi efecte ultra-realiste – de exemplu, umbrele dinamice şi simularea fizică a lichidelor, cum ar fi ploaia, sunt procesate mult mai rapid. La aceasta contribuie şi suportul hardware pentru tehnologia Direct® X 9.0 care aduce un plus de performanţă.

Construită după ultimele exigenţe în materie de jocuri pe calculator, Sapphire RADEON X1900GT va delecta cu siguranţă orice pasionat al industriei.

Specificaţii
Chipset: ATI RADEON X1900GT
Memorie: 256 MB DDR3
Interfaţă memorie: 256 biţi
Interfaţă sistem: PCI Express
Conectori: D-sub, TV-out, S-Video, dual DVI, HDTV.

Bucuresti, 26.05.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *