free download 78 travel guides written by experts

SAPPHIRE prezinta puterea HD 4650 pentru utilizatorii de AGP

Oferind un nou nivel de performanţă şi îmbunătăţirea atributelor pentru utilizatorii de computere cu grafică pe AGP, SAPPHIRE Technology a lansat HD 4650 AGP.

SAPPHIRE HD 4650 AGP păstrează mult apreciatele caracteristici ale seriei HD 4000 pentru utilizatorii unor sisteme mai vechi care conţin magistrale grafice AGP. Pe lângă o îmbunătăţire substanţială a performanţelor grafice, lucru care se traduce prin compatibilitatea cu ultima generaţie de jocuri cu DirectX 10.1 şi capacitatea de a rula cu uşurinţă conţinut HD şi DVD-uri Blu-Ray cu decodorul hardware UVD încorporat. De asemenea permite utilizatorilor să accelereze procese cum ar fi transcodarea video (convertirea formatelor video pentru a putea fi rulate pe dispozitive portabile) şi a altor aplicaţii noi pe bază de tehnologie ATI Stream.

Cu cele 320 de procesoare de flux, interfaţă de memorie pe 128 de biţi şi memorie on-board de 1GB, SAPPHIRE HD 4650 AGP conferă puterea celor mai noi arhitecturi grafice, magistralei AGP. Această nouă placă dispune de un filtru personalizat anti-aliasing 24x (CFAA) şi filtrare anizotropă de înaltă performanţă. Conectată via slotul standard AGP cu suport pentru AGP 8x/4x, SAPPHIRE HD 4650 aduce noi niveluri de performanţă şi calitate a imaginii.

Placa are doi conectori DVI şi TV-out şi este livrată cu o varietate de conectori pentru a simplifica utilizarea cu orice tip de monitor. Afişarea pe un dispozitiv HDMI cum ar fi un ecran de televizor plat este de asemenea oferită cu ajutorul unui adaptor dar din cauza limitărilor impuse de magistrala AGP, componenta audio nu se transferă către HDMI. Putere suplimentară este necesară via un conector standard de 6 pini dar pentru utilizatorii care nu au acest tip de conector pentru sistemele lor, le oferim un cablu adaptor de la 4 pini la 6 pini.

Toate plăcile grafice SAPPHIRE din seria HD 4000 au încorporată cea mai nouă tehnologie  ATI Avivo™ HD pentru afişare video îmbunătăţită şi caracterizează o nouă generaţie de hardware UVD (Unified Video Decoder) încorporat, reducând considerabil sarcina unităţii centrale şi oferind o decodare lină a conţinutului DVD-urillor  Blu-ray™ şi HD pentru codecurile VC-1 şi H.264, şi de asemenea pentru fişiere de tip Mpeg.

Plăcile grafice din seria SAPPHIRE HD 4000 sunt certificate Microsoft Windows Vista™ Premium şi susţin pachetul de software ATI Catalyst® asigurând accesul continuu la actualizarea software-ului pentru performanţă, stabilitate şi noi caracteristici. Aceste plăci sunt compatibile cu DirectX 10.1 pentru performanţă îmbunătăţită de redare şi efecte luminoase. Cu ultimele drivere seria SAPPHIRE HD 4000 oferă procesare de flux ATI pentru accelerarea transcodării video şi a altor aplicaţii susţinute.

Specificaţiile SAPPHIRE HD 4650 AGP

ASIC

Radeon HD 4650

Interfaţă Bus

AGP 8X/4X

Memorie

DDR2 1024MB / 128bit

Viteză Clock

600 Eclk /400MHz Mclk

Sistem Răcire

Cooler active single slot

Bracket

Full Height

Suport Afişare

2x DL-DVI-I/HDTV-out

VGA (via adaptor)

HDMI (adaptor DVI-la-HDMI), doar semnal video

HDCP

Da

Alimentare Externă

Conector alimentare 1 x 6 pini

Accesorii Standard

Cablu adaptor HDTV out x1

Adaptor S-Video-la-Composite x1

Adaptor alimentare 6 pini la 4 pini x1

Adaptor DVI-la-HDMI x1

Adaptor DVI-la-VGA x1

Bucuresti, 17.08.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *