free download 78 travel guides written by experts

SAPPHIRE la CeBit 2011

Expuneri uimitoare de grafică high end și tehnologii noi

SAPPHIRE Technology prezintă cele mai noi proiecte în domeniul graficii de vârf pentru PC precum și apariții noi la CeBIT 2011, Sala 17, Standul D60.

Contribuind la succesul seriei SAPPHIRE HD 6000 – a doua generație de plăci grafice ce suportă Microsoft DirectX 11 și Windows 7, precum și noua și interesanta tehnologie multi-afișaj cunoscută drept Eyefinity, SAPPHIRE expune acum o linie completă de plăci grafice din toate gamele, având aceste capacități.

Edițiile Vapor-X și TOXIC au fost de curând adăugate seriei de succes HD 6870 și oferă cele mai bune performanțe precum și cea mai eficientă și silențioasă răcire din clasa lor.

Eyefinity simplu – cu FleX

Unică la SAPPHIRE, familia FleX de plăci grafice permite utilizatorilor să conecteze direct trei monitoare DVI în modul Eyefinity, fără a fi nevoie de adaptori activi costisitori sau monitoare noi cu DisplayPort. Familia FleX include acum și HD 5670 FleX – ideală pentru productivitate sporită în aplicații 2D multi-afișaj, originala HD 5770 FleX, și nou introdusa HD 6870 FleX, care aduce în familie cele mai noi capacități HDMI și Stereoscopice. La expoziție va fi și avanpremiera celei mai noi adiții – HD 6950 FleX, ce aduce un nivel avansat de performanță în jocuri pentru familia de plăci grafice.

Urmărește programele TV favorite oriunde în lume – aceasta este capacitatea noi plăci Xtend TV de la SAPPHIRE – o placă grafică de 1GB, HD 5570 are un TV tuner programabil încorporat. Conectată la o antenă TV standard, va recepționa și decoda toate stațiile locale de DVB-T TV și radio transmise wireless în mod gratuit. Utilizatorul poate urmări TV pe calculatorul gazdă folosindu-se de Media Center și de telecomanda furnizată – înregistrează, salvează și redă emisiuni după bunul plac. În plus, prin instalarea soft-ului FlexiStream furnizat, pe calculator, utilizatorii pot urmări programele TV de acasă oriunde în lume folosind clientul XtendTV pe un calculator sau laptop remote(la distanță).

FUSION este aici prin SAPPHIRE Fusion Mini E350

SAPPHIRE Fusion mini E350 este o placă de bază mini-ITX ce are APU-ul E350 (Zacate) de la AMD. Zacate este prima generație de APU – o combinație între tehnologiile unui CPU și ale unui GPU pe o singură platformă pentru a îmbunătății performanțele atât vizuale cât și de calcul ale sarcinilor. Pentru prima dată se combină calculul serial de performanță și nucleele de procesare grafică pe un singur chip. Primul model este o placă de bază complet echipată cu o mulțime de opțiuni de interfață și conectivitate. Clienții OEM și partenerii vor avea la dispoziție mai multe versiuni de dotare ale plăcilor.

Motorul grafic al SAPPHIRE Fusion Mini E350 poate oferi conținut DX 11 pe trei monitoare diferite din care orice pereche poate fi folosită concomitent. Poate afișa fără probleme conținut video HD, și accelerează conținutul din orice navigator web precum și în mediile Microsoft Office și în anumite aplicații suportate.

SAPPHIRE adaugă Plăci de Bază Intel

SAPPHIRE a introdus recent plăci de bază pe platformă Intel în sectorul high-end pentru prima dată. Proiectate pentru entuziaști, primul produs este o placă complet utilată X58. SAPPHIRE Pure Black X58, suportă seria de procesoare Intel core i7. Această placă încorporează multe caracteristici de top cum ar fi USB3.0, porturi SATA III în plus față de cele SATA II, șase sloturi de memorie dual channel DDR3, 3 sloturi Gen2 (x16/x8/x8) și unul Gen1 (x4) PCI-Express precum și mai multe posibilități de conectare a dispozitivelor și audio integrat pe 8 canale.

Mulți entuziaști vor dori să modifice parametrii de performanță ai plăcilor din această clasă și ai CPU-ului iar SAPPHIRE Pure Black X58 are mai multe posibilități prin care poate veni în întâmpinarea dorințelor de ‘overclocking’. Secțiunile de energie sunt foarte stabile, având același tip de condensatori solizi și inductoarele patentate SAPPHIRE Diamond Black cu aceleași coolere prezente pe unele din plăcile grafice de top de la SAPPHIRE.

A doua placă de bază pe platformă Intel de la SAPPHIRE suportă noua gamă de procesoare SandyBridge de la Intel. SAPPHIRE Pure Black P67 Hydra împarte multe dintre caracteristicile modelului X58, dar în plus față de chipsetul Intel P67 se folosește de chip-ul Lucid Hydra pentru a permite folosirea unei combinații de configurații grafice pe sloturile sale PCI-Express. Aceasta încorporează de asemenea componente de calitate superioară, suport pentru periferice și I/O extins precum și o mulțime de posibilități de ajustare a performanțelor.

Ambele plăci sunt complet proiectate și se află în producție.

SAPPHIRE Mini PC – Cel mai mic din lume?

Sapphire EDGE-HD Mini PC este considerat cel mai mic PC din clasa lui cu profilul său subțire și elegant. Având mai puțin de jumătate de litru ca volum, este mai suplu și mai mic decât majoritatea punctelor de aces wireless – de fapt are aceleași dimensiuni ca ale unei agende! Designul său elegant și suportul simplu îi permit ocuparea unui spațiu minim atât lângă televizorul de acasă sau lângă monitorul de la serviciu.

Este un calculator complet utilat pentru utilizarea acasă, la școală sau la birou. Dintre specificații amintim procesorul dual core de 1,66GHz din a doua generație, 2GB de memorie, un hard disc de 250GB și posibilitatea de conectare wireless încorporată precum și un port LAN de mare viteză și patru porturi USB. Acesta poate reda conținut la rezoluții înalte printr-o interfață HDMI full HD (1920×1080; cablu HDMI și adaptori HDMI-DVI furnizați în pachet) precum și ieșire pentru monitoare VGA. Audio este încorporat având mufe pentru microfon și căști. Toate aceste caracteristici îi aduc versatilitatea necesară pentru a trata orice sarcină ar putea apărea la birou precum și vizualizarea conținutului video și navigarea pe internet.

Un alt aspect în care Mini PC-ul excelează este eficiența de consum a energiei. Folosind în jur de 22W atunci când este încărcat, SAPPHIRE Edge-HD Mini PC consumă de zece ori mai puțină energie decât un desktop PC standard – și mai puțin decât majoritatea laptopurilor – devenind unul dintre cele mai verzi PC-uri disponibile pe piață. Numai economia de energie și spațiu pot justifica trecerea la Mini PC pentru multe afaceri.

Ne vedem la CeBit

SAPPHIRE va găzdui mai multe întâlniri în perioada 1-4 Martie 2011. Puteți să vă programați o întrevedere prin reprezentantul local – sau vizitați-ne Standul D60 din Sala 17.

Bucuresti, 28.02.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *