free download 78 travel guides written by experts

SAPPHIRE introduce noul model HD 4770

S-a întors! Cu o Răcire mai bună și Conectivitate Avansată!

SAPPHIRE Technology introduce acum un nou model al mult apreciatului SAPPHIRE HD 4770 – o placă video puternică, din segmentul de mijloc pentru entuziaști care trebuie să țină cont de buget, acum cu o conectivitate mai bună și un cooler personalizat de catre Arctic Cooling.

Precedenta SAPPHIRE HD 4770 a fost prima din segmentul ei care a folosit memorie GDDR5 și s-a bazat pe primul GPU produs cu tehnologie de 40nm, dar a dispărut rapid din stocuri. Noul model vine cu un design original SAPPHIRE bazat pe același GPU și cu un cooler construit special pentru acest produs de către Arctic Cooling. Noul SAPPHIRE HD 4770 prezintă conectică HDMI, VGA și DVI pe panoul posterior, asigurând astfel suport pentru o gamă mai mare de afișaje fără a avea neap[rat nevoie de adaptoare.

SAPPHIRE HD 4770 se folosește de arhitecturile grafice puternice de la divizia ATI din cadrul AMD, încorporând unități multi-purpose de procesare a datelor și arhitectură a memoriei îmbunătățită. Cu ajutorul a 640 de procesoare de date – de două ori mai multe decât generația anterioară de plăci video din gama de mijloc – și o viteză de clock de 750MHz, împreună cu 512MB de memorie GDDR5 la 800MHz (3200MHz efectivi), SAPPHIRE HD 4770 prezintă performanțe năucitoare pentru gaming sau editare imagine la un preț mid-range.

Noua tehnologie 40nm atinge aceste performanţe cu o utilizare redusă de energie, reușind să aducă consumul plăcii video la doar 80 de wați dar chiar mai puțin în urma unui management energetic dinamic. Bineînțeles că SAPPHIRE HD 4770 e compatibilă DirectX10.1 pentru performanțe de redare sporite și efecte luminoase speciale ce apar în cadrul ultimelor jocuri din industrie.

Seriile SAPPHIRE HD 4770 folosesc interfața PCI-Express Gen2 și prezintă conectori pentru cablaj CrossFireX, ceea ce permite folosirea a două sau mai multe plăci grafice concomitent(dacă placa de bază permite acest lucru) pentru performanțe grafice sporite. 

Toate plăcile grafice SAPPHIRE din seriile HD 4000 încorporează cea mai nouă tehnologie ATI Avivo™ HD pentru afișare video îmbunătățită. Prezintă o nouă generație de UVD (Unified Video decoder) încorporat hardware ce reduce în mod considerabil sarcina unității centrale și oferă decodare lină a conținutului pentru Blu-ray™ și HD DVD atât pentru codecurile VC-1 și H.264, cât și pentru fișierele Mpeg. Tehnologia integrată de scalare produce cele mai bune imagini pentru DVD-uri. Cu ultimele drivere, SAPPHIRE HD 4770 oferă de asemenea procesare a fluxului de la ATI pentru accelerarea transcodării video și a altor aplicații.

Seriile de plăci grafice SAPPHIRE HD 4000 sunt certificate Microsoft Windows Vista™ Premium și compatibile cu suita de programe ATI Catalyst®, asigurând clienților acces continuu la actualizări software pentru o performanță sporită, stabilitate și opțiuni adăugate ulterior.

Bucuresti, 24.08.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *