free download 78 travel guides written by experts

SAPPHIRE HD 7750 ULTIMATE reprezinta solutia silentioasa

Prima placă răcită pasiv cu funcţii HD 7000

SAPPHIRE Technology a introdus o placă cu răcire pasivă ȋn noua serie HD 7700 – SAPPHIRE HD 7750 ULTIMATE este prima placă complet silenţioasă care ȋncorporează toate funcţiile acestei noi generatii de produse bazate pe noua arhitectură grafică GCN ( Graphics Core Next) de la AMD.

SAPPHIRE HD 7750 ULTIMATE este prima placă de această generaţie care utilizează heatpipe pasiv şi cooler heatsink pentru a oferi o răcire complet silenţioasă şi fiabilitate crescută datorită lipsei de părţi mobile. Dispune de toate funcţiile prezente pe seria HD 7700 şi arhitectură de procesare grafică, fiind ideală pentru HTPC-uri sau orice PC acolo unde zgomotul de operare trebuie menţinut la nivel minim.

SAPPHIRE HD 7750 ULTIMATE oferă performanţă excelentă cu clock-uri de 800MHz pentru nucleu şi 1GB de memorie DDR5 care prezinta overclocking la 1125MHz (4.5 GB/s efectivi). Se presupune ca este cea mai rapidă placă grafică pe 128-bit cu răcire pasivă disponibilă pe piaţă.

Specificaţiile HDMI au crescut de asemenea ȋn seria HD 7000. Rapidul HDMI 1.4a suportă 3D Stereoscopic cu rate de frame imbunătăţite de 60Hz per eye – 120Hz in total. Este de asemenea pregatită pentru noua generaţie de display-uri 4K ce pot fi acţionate de la o singură intrare de mare viteză de 3GHz HDMI 1.4a sau DisplyPort 1.2 HBR2.

APP Acceleration este numele oferit performanţei imbunătăţite al unei game largi de aplicaţii care utilizează capabilităţile de procesare stream si funcţii de hardware specifice ale arhitecturii grafice. Seria HD 7000 a fost optimizată pentru acest tip de sarcină. Aplicaţiile tipice includ codare si decodare Video, compresie şi multiplexing pentru distribuţia media, gaming sau conferinţa video. APP acceleration poate de asemenea imbunătăţi sarcinile cotidiene precum navigarea pe internet, aplicaţiile Office şi compresie de fişiere cu seturi de software suportate.

Lucrul sau gaming-ul pe monitoare multiple devine din ce in ce mai popular, iar seria SAPPHIRE Hd 77000 suportă acestea prin Eyefinity, aflat acum la a doua generatie. Cu iesiri Dual-link DVI, HDMI si doua ieşiri mini-DisplayPort, modelele HD 7770 pot suporta configuraţii de până la 6 monitoare. Placa HD 7750 dispune de Dual link DVI, HDMI şi o singură ieşire DisplayPort, suportând până la 4 monitoare. In plus, seria plăcilor HD 7700 poate susţine simultan fluxuri audio independente ce permite conţinutului audio corespunzător să fie asociat cu diferite aplicaţii pe diferite ecrane.

Seria HD 7000 este a treia generaţie de soluţii compatibile DirectX 11 de la divizia grafică AMD- fostul ATI. Noua serie HD 7700 este pregatită pentru Direct X 11.1 şi noul sistem de operare Windows 8 cât şi pentru furnizarea tuturor funcţiilor ale actualului DirectX 11 precum DirectCompute11 şi comunicaţii multi thread cu CPU. Comunicarea cu PC-ul gazdă este optimizată prin implementarea celei mai noi interfeţe PCI-Express Gen3.0 de mare viteză, iar mai multe părţi pot fi folosite pentru a imbunătăţi performanţa ȋn modul CrossFireX pe o placă de bază compatibilă.

SAPPHIRE HD 7750 ULTIMATE şi alte produse ale seriei HD 7700 sunt disponibile acum prin canalul prestabilit SAPPHIRE şi partenerii etail.

Specificaţiile complete sunt disponibile pe website-ul www.sapphiretech.com.

Bucuresti, 07.03.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *