metalshow

SAPPHIRE HD 6950 FleX simplifica Eyefinity pentru Gameri

Suport direct pentru 3 monitoare DVI în modul Eyefinity la familia SAPPHIRE FleX

SAPPHIRE Technology a anunțat ediția SAPPHIRE HD 6950 Flex, ce aduce un nou nivel de performanță în jocuri pentru linia specială de plăci grafice a companiei pentru experiențele de joc multi-afișaj.

Majoritatea plăcilor grafice bazate pe tehnologia AMD necesită ca al treilea monitor dintr-o configurație Eyefinity să fie pe DisplayPort, sau să fie conectat cu un adaptor activ DisplayPort. Familia SAPPHIRE FleX poate suporta trei monitoare DVI în modul Eyefinity și poate reda o suprafață de lucru SLS (Single Large Surface) reală fără a mai fi nevoie de adaptoare active costisitoare. Primele două monitoare sunt conectate la cele două porturi DVI iar al treilea se conectează cu un cablu HDMI la DVI (furnizat) fără a mai fi nevoie de echipamente suplimentare.

SAPPHIRE HD 6950 FleX este în momentul de față placa de bază cu cele mai înalte performanțe care asigură aceste facilități, permițând jucătorilor să folosească monitoare ieftine DVI pentru toate cele trei afișaje. Monitoare suplimentare se pot adăuga la configurație dar trebuie să fie conectate prin DisplayPort.

Ca și modelul standard HD 6950, ediția SAPPHIRE HD 6950 FleX se mândrește cu performanțe DX 11 și cu o configurație puternică de 1408 procesoare de flux și 88 de unități de procesare a texturilor. Cu viteze de clock de 800MHz la nucleu și 1250Mhz (5 Gb/sec efectivi) pentru memorie, acest model aduce divertismentul multi-afișaj și către jucătorii înrăiți.

Un Dual BIOS permite entuziaștilor experimentarea cu diferite setări ale BIOS-ului iar performanțele pot fi și mai mult amplificate cu ajutorul softului de overclocking TriXX ce poate fi descărcat gratuit de la SAPPHIRE. Răcită cu tehnologia de top exclusiv SAPPHIRE numită Vapor-X, ediția SAPPHIRE HD 6950 FleX dispune de performanțe termice excelente și poate fi accelerată în liniște chiar și pentru cele mai exigente aplicații.

Să întâlnim familia!

Ediția SAPPHIRE HD 6950 Flex se alătură altor trei membri ai familiei FleX, asigurând o gamă de prețuri și puncte de performanță pentru diferite aplicații și utilizatori, incluzând și ediția inovatoare HD 5770 FleX introdusă anul trecut.

Nou introdusa SAPPHIRE HD 6870 FleX a fost prima placă din seria FleX cu arhitectura AMD DX11 aflată la a doua generație incluzând cea mai nouă tehnologie pentru transmiterea conținutului 3D. Dispune de 1120 procesoare de flux și 1GB de memorie GDDR5, care împreună cu viteze de clock de 900MHz la nucleu și 1050MHz (4.2GHz efectivi) pentru memorie, compun o platformă excelentă pentru majoritatea aplicațiilor. Cooler-ul eficient cu trei conducte de căldură de 8mm și rulmenți sigilați împotriva prafului mențin placa rece și silențioasă chiar și la încărcare continuă.

Pentru utilizatorii ce au în vedere costurile, noua SAPPHIRE HD 5670 FleX asigură o soluție Eyefinity rentabilă pentru productivitate sporită în editare sau aplicații business. SAPPHIRE HD 5670 este placa grafică cu cele mai mari performanțe DX11 fără a mai fi nevoie de o sursă de energie suplimentară construind astfel soluția perfectă pentru actualizarea sistemelor PC existente și suport pentru afișaje suplimentare. Are 400 de procesoare de flux și 1GB de memorie GDDR5 care împreună cu vitezele de clock de 775MHz la nucleu și 1000MHz (4GHz efectivi) pentru memorie, asigură performanțe excelente și valoare ridicată.

HD Video

Toți membrii familiei SAPPHIRE FleX au UVD (Unified Video decoder) încorporat hardware, reducând considerabil încărcarea procesorului și asigurând decodare lină pentru Blu-ray™ și alt conținut video pentru codecurile VC-1 și H.264 cât și pentru fișierele Mpeg. UVD-ul poate decoda două fluxuri 1080p HD simultan și poate afișa video HD cu modul Windows Aero activat. Ambele plăci HD 5670 și HD 5770 au HDMI 1.3a cu Dolby TrueHD și DTS-HD Master Audio. Edițiile HD 6950 și HD 6870 FleX au HDMI 1.4 care suportă în plus ieșire Stereoscopică.

Familia SAPPHIRE FleX este susținută de driverul grafic AMD DirectX 11 certificat WHQL care suportă toate elementele cheie DirectX 11 necesare în cele mai noi jocuri și în accelerarea noilor generații de aplicații de performanță.

Toate mărcile sunt înregistrate.

Bucuresti, 29.03.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *