free download 78 travel guides written by experts

SAPPHIRE HD 4850 X2 este mai silentioasa cu XSPC

SAPPHIRE Technology a anunţat disponibilitatea unui water block care va permite entuziaştilor posesori de PC-uri să răcescă şi să crească nivelul potenţial de performanţă al plăcii exclusive SAPPHIRE, HD 4850 X2. Sistemul de răcire este rezultatul colaborării dintre SAPPHIRE şi XSPC în UK şi se află în stadiul de producţie.

SAPPHIRE HD 4850 X2 a fost lansată pentru a-şi asuma poziţia fruntaşă în lupta preţ-performanţă. Sistemul clasic de răcire poate deveni totuşi destul de zgomotos în momentele de încărcare maximă, obţinută în gaming-ul la rezoluţii mari sau afişarea imaginilor 3D.

Specialiştii în răcire, XSPC din UK, au remarcat potenţialul mare oferit de răcirea cu apă în cazul acestui model şi au proiectat o soluţie care răceşte în acelaşi timp amble GPU-uri, cipul bridge PCI şi VRM-urile, în momentul în care este ataşată la un circuit de răcire cu apă. Folosirea acestei soluţii transformă placa grafică într-o componentă total silenţioasă şi oferă un potenţial sporit pentru overclocking.
Water block-ul XSPC Razor 4850 X2 este un produs de înaltă calitate, procesul de fabricaţie presupunând tăierea cuprului printr-o metodă computerizată şi folosirea aluminiului pentru realizarea cooler-ului pentru VRM. Lamelele de 1 mm asigură un nivel ridicat de performanţă iar conectica este realizată pentru a face posibile configuraţiile de tip Crossfire. Mai multe detalii puteţi găsi la www.xspc.biz/razor4850x2.php

SAPPHIRE HD 4850 X2 integrează două sisteme grafice HD 4850 complete, pe o singură placă PCI-Express, conectate între ele printr-un chip bridge PCI Express Gen 2. Fiecare GPU deţine 800 de unităţi de procesare stream şi o memorie de 1GB GDDR3 cu o interfaţă pe 256-biţi, obţinându-se un total de 2GB memorie on-board. Sunt disponibile patru ieşiri Dual Link DVI şi o ieşire TV-Out. Numărul de ieşiri permite configuraţii de tip Multi-monitor şi moduri CrossFire în care aplicaţiile 3D folosesc ambele plăci grafice pentru a obţine o singură ieşire accelerată. În acest mod, HD 4850 X2 oferă niveluri de performanţă excepţională şi foarte multe cadre pe secundă chiar şi în jocurile rulate la rezoluţii mari şi cu toate funcţiile grafice activate. www.sapphiretech.com

Bucuresti, 26.05.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *