free download 78 travel guides written by experts

SAPPHIRE anunta placi de baza Intel

SAPPHIRE Adaugă Putere la Plăcile de Bază

Oferind acum Platforme Intel High End

SAPPHIRE Technology, cunoscut drept producător și furnizor global de soluții grafice, a anunțat planurile sale de a intra serios pe piața plăcilor de bază cu introducerea platformelor Intel high end.

SAPPHIRE a difuzat presei informații potrivit cărora primul segment țintit de către companie va fi cel al plăcilor de bază high-end. Proiectat pentru entuziaști, primul produs va fi reprezentat de o placă X58 complet echipată, care va fi cunoscută drept SAPPHIRE Pure Black X58, și va susține procesoarele din seria Intel core i7. În plus față de chipset-ul X58 deja cunoscut, placa va încorpora multe caracteristici de ultimă generație cum ar fi USB3.0, porturi SATA III pe lângă cele SATA II, șase sloturi de memorie dual channel DDR3, 3 sloturi Gen2 (x16/x8/x8) și unul Gen1 (x4) PCI-Express precum și posibilitatea extinsă de conectare a perifericelor și audio integrat pe 8-canale.

Mulți entuziaști vor dori să modifice performanțele unei astfel de plăci și ale CPU-lui, iar SAPPHIRE Pure Black X58 oferă multe posibilități de a efectua aceste operații de ‘overclocking’. Secțiunile de putere sunt foarte stabile având același tip de condensatori solizi și inductoarele patentate SAPPHIRE Diamond Black cu răcitoare, prezente pe modelele de plăci grafice SAPPHIRE high end. Opțiuni suplimentare sunt oferite în BIOS pentru a optimiza setările. Vor fi prezente și butoane de start, reset și reset al BIOS-ului precum și puncte de testare a voltajelor și semnalelor în plus față de afișajul numeric LED. O versiune de TriXX – unealtă software SAPPHIRE de overclocking – va oferi acces ușor la tuning de performanță și monitorizare ușoară.

A doua placă de bază bazată pe tehnologia Intel oferită de SAPPHIRE va suporta noua gamă de procesoare SandyBridge de la Intel. Va fi cunoscută cu numele de SAPPHIRE Pure Black P67 Hydra și împarte multe dintre caracteristicile modelului X58, dar pe lângă chipsetul Intel P67 folosește și chipul Lucid Hydra pentru a permite folosirea mai multor configurații grafice pe sloturile PCI-Express. Va încorpora aceleași componente de calitate, suport extins pentru I/O și periferice precum și o suită de posibilități de tuning de performanță.

Ambele plăci sunt déjà proiectate și se află în producție. Detaliile complete și caracteristicile vor fi afișate pe www.sapphiretech.com.

Toate mărcile sunt înregistrate.

Bucuresti, 20.01.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *